Mi tagadás, elolvastam, mit is írtam a Mirage-ról mielőtt nekifogtam volna a mai élmény értékelésének. Leginkább azon csodálkoztam, hogy miért adtam a beltérnek öt pontot, miközben sosem tetszett igazán. Talán figyelmetlenségből. Ma csak egy amolyan gyorstesztre ültem be, hogy lássam, tartják-e a színvonalat. Tartják.
25 percet vártam a levesre, ami kicsit sok, de meg épp hogy belefér. Maga a leves – sütőtökkrémleves kacsamájas pelmenyvel – remek volt, 5 pont. (1500 ft). A desszert – almás mákos rétes pohárban – jól volt elképzelve, de sem a nem túl friss rétestölcsér, sem a tölteléke nem hatott meg. A liofilizált málnát jó ötlet volt körészórni. 4 pont. (1000 ft) A kiszolgálás korrekt, bár nem kedvelem, hogy ha a pincér azzal nyugtázza a rendelés felvételét, hogy „jó”. Egy classic limonádét ittam, negyed liter 350 ft – ez igen jó ár érték arány. Felfedeztem a Konyári pince egyik legjobb borát az itallapon, jóval olcsóbban, mint amennyi a szaküzletben – Páva cuvéeről van szó, ez a szaküzletben 12500, itt 9900. Egyébként is igen jó a borlap. 5 pont a hely, nem kétséges. S továbbra is a legjobb a városban.
Az összejövetel célja: házasságkötés utáni vigadalom. A családhoz közeli baráti minőségben vettünk részt az eseményen. A menü összeállítása kifogástalan volt, a díszítéssel, tálalással kapcsolatban teljes elégedettség. Udvarias pincérek, folyamatos felszolgálás. Az ételek visszafogott ízesítéssel készültek.
Nem előszőr jártunk a Mirege Étteremben,ha finom és különleges ételeket szeretnénk enni,ide jövünk. Különleges alapanyagok,jó minőségű és megfelelő mennyiségű ételek vannak,gyönyörű tálalással. A környezett szép,rendezett,a felszolgálók előzékenyek,kedvesek és nagyon értik a dolgukat.
A színvonal ,bőven megfelel a 4 csillagos szállodának. Aki hagyományos ételekre és óriási adagokra vágyik,válasszon másik éttermet,aki viszont kellemes borvacsorára,előételekre és különleges designos ételekre,annak bátran ajánlom.
Megfelelő módon vannak tálalva az ételek, elegáns, kellemes hely. Az ételek árai a minőséget, és különlegességet tükrözik. Bátran merem ajánlani az éttermet! Örömmel állapítottuk meg, hogy bor és pálinka választékuk is eléggé széles, bár enni mentünk nem pedig inni, mégis találtunk mindenből megkóstolni valót.
A Hotel Délibáb egy nagyon komoly komplexum, van benne négy étterem, igen, négy, ezek közül állítólag a Mirage a legjobb, ezt jegyzik országosan, a Gault Millau kalauz 11 ponttal jutalmazza őket. Van még két kávézó és egy söröző.
A Mirage hotelben mindaz együtt van, amit mi szeretünk egy étteremben: jó kiszolgálás, barátságos beltér, kellemes háttérzene, kreativitás, magyar gyökerű konyha, igényesség, jó alapanyagok, szép tálalás és megfizethető árak. Tavaly is, idén is elkápráztattak minket, nem mondom, hogy nem volt itt-ott kis állagprobléma vagy hogy ne lehetne egyik-másik fogást ebben abban javítani, de összességében ez toronymagasan a legjobb vendéglő ezen a településen.
Már többször jártunk Hajdúszoboszlón ezen a kedves és színvonalas helyen. A város központjában,jól megközelithető helyen van. Nagyon szépen ,esztétikusan berendezett étterem. Figyelmes pincérek,gyors kiszolgálás a jellemző. Az étterem remek ötlete,hogy különleges vacsorákat szervez egyes ünnepnapok alkalmával/Valentin nap,borvacsora stb.
/Aki kedveli a szép,ínyenc és különlegesen feltálalt ételeket,a finom borokat,azoknak ajánlom ezt a helyet. Nem fognak csalódni. Az étlap elég gyakran változik,ezért mindig különleges dolgokat lehet felfedezni hónapról-hónapra.