2015. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 2.Nem ajánlom a helyet másoknak!
- Több, mint 20 éve annak , hogy szinte minden évben legalább 1 alkalommal lelkes vendégei vagyunk a csárdának. Így történt ez 2015.12.24-én is, amikor nem csak az ünnepre, hanem a finom halászlére is ráhangolódtunk. Mint utóbb kiderült, kár volt! Amikor kihozta a pincér, már akkor láttam,hogy ez nem a megszokott minőség, mert nem piros, hanem narancs sárga volt a lé színe, nem sűrű, hanem átlátszó, kimondottan delikátos ízű. Elképzelhető, hogy eredetileg a megszokott minőség készült, s csak remélem, hogy véletlenül és csak most az egyszer borult a bográcsba a kelleténél több kancsó víz! Mondanom sem kell, hogy mekkora csalódás ért, mert az étel minősége egyenlő volt egy üzemi konyhán készülttel, az ára viszont nem követte ezt a változást!
- A mérhetetlen csalódottságomat már az sem tudta ellensúlyozni, hogy kimondottan udvarias, szolgálatkész volt a pincér,
- de még az sem, hogy a tavalyi évhez képest méreteiben szépen bővítették az éttermet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Kemencés Csárda további értékelései
2024.10.26a párjával
Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy...
2023.11.13barátokkal
A nagyon reklámozott Libanapok alkalmával látogattunk Hajdúszoboszlóra de ,,libapecsenyét,, nem is láttunk mert már délután /szombat/elfogyott! Azért kerestünk egy vendéglöt ahol talán ehetünk libasültet, ha már az egész ország-világ tudatára adták, hogy libanapokat szerveznek - hát nuku...
2023.09.05a párjával
Kétszemélyes frissensült tál 5 perc alatt,Melegített rizs,krumpli tegnapi sült egy adagos mennyiség. 12000ft-os alapár ,1500ft szervízdíj. Egy fillért nem ért az egész.Az asztalok nem voltak letakarítva pincérből hiányzott minden ami a szakmához kell.Nem gondolom ,hogy valaha még betérek ide.
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éjtől reggelivel