Szörnyű 2013. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szezonban, vasárnap vacsora időben érkeztünk. Az csárdában közepes volt a forgalom, viszonylag kevés étkező vendéggel.
Rettentő hangulatos hely ez. Kellemes környezet, magyaros berendezés, tisztaság, hangulatos fakkok, remek díszítések mindenhol. A kiszolgálással semmi gond nincs. Kedvesek. A csapolt sör nagyon finom. Egészen boldog a család amíg meg nem érkezik a rendelt étel.
1. Túrós csusza Hideg! Nem langyos, nem éppen csak kihűlt, hanem rendesen HIDEG. Ilyet még életemben nem láttam...
2. Rablóhús A Kemencés csárdában a rablóhús a következőt jelenti... Kicsit a kelleténél jobban átsült debreceni, zsírszalonna, hagyma, túlsült, állott és száraz burgonya. Húst nyomokban SEM tartalmaz ez az étel. A fiam szereti a rablóhúst, ezért rendelt azt. Két falatot bírt enni belőle.
3. Pacal Ez bizony meleg volt! Végre. Viszont a szaftjának a 80%-a víz volt. Ez miatt az íze is eléggé vizesnek hatott. Hogy miért nem tudjuk. Így sikerült kiolvasztani??!?!
4. Sertésszelet velős-tojásos "feltéttel". Ez nem volt rossz. Nagyon száraz volt, de ízre rendben.
5. Brassói aprópecsenye Teljesen átlagos, menza szintű.
Hát ennyi. Kár érte, mert nagyon hangulatos hely. Ha így főznek, akkor bizony ingyen sem mennék be oda többet.
Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy...
A nagyon reklámozott Libanapok alkalmával látogattunk Hajdúszoboszlóra de ,,libapecsenyét,, nem is láttunk mert már délután /szombat/elfogyott! Azért kerestünk egy vendéglöt ahol talán ehetünk libasültet, ha már az egész ország-világ tudatára adták, hogy libanapokat szerveznek - hát nuku...
Kétszemélyes frissensült tál 5 perc alatt,Melegített rizs,krumpli tegnapi sült egy adagos mennyiség. 12000ft-os alapár ,1500ft szervízdíj. Egy fillért nem ért az egész.Az asztalok nem voltak letakarítva pincérből hiányzott minden ami a szakmához kell.Nem gondolom ,hogy valaha még betérek ide.