Átlagos 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden évben 2-3 alkalommal megfordulunk itt. Az étterem dekorációja az 1910-20-s évek hangulatát idézi modern felfogásban. Itt a vendég olyan tárgyakat is láthat amelyekkel egy néprajzi múzeum kiállításán találkozhat. Tiszta, rendezett. A pincérek kedvesek de olyan lassúak akár egy mély depresszióval küszködő lajhár! Az ételek standard minőségűek, nem a magas színvonalú gasztronómiát képviselik. Érdemes hét közben a menüt választani mert változatos, friss és nem kell rá órákat várni, hogy kihozzák. De hétvégén csak az extrém beütésű, bivaly gyomrú turista vállalja be a menü kollekciót!! Mert ami az előző napokon megmarad azt feldolgozott, átkomponált formában viszontlátja!! Pld: Húsos tészta az előző napi malacsültből. Az étterem árai a közép kategóriát képviselik de én a kapott minőséghez képest drágának tartom.
Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy...
A nagyon reklámozott Libanapok alkalmával látogattunk Hajdúszoboszlóra de ,,libapecsenyét,, nem is láttunk mert már délután /szombat/elfogyott! Azért kerestünk egy vendéglöt ahol talán ehetünk libasültet, ha már az egész ország-világ tudatára adták, hogy libanapokat szerveznek - hát nuku...
Kétszemélyes frissensült tál 5 perc alatt,Melegített rizs,krumpli tegnapi sült egy adagos mennyiség. 12000ft-os alapár ,1500ft szervízdíj. Egy fillért nem ért az egész.Az asztalok nem voltak letakarítva pincérből hiányzott minden ami a szakmához kell.Nem gondolom ,hogy valaha még betérek ide.