Átlagos 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden évben 2-3 alkalommal megfordulunk itt. Az étterem dekorációja az 1910-20-s évek hangulatát idézi modern felfogásban. Itt a vendég olyan tárgyakat is láthat amelyekkel egy néprajzi múzeum kiállításán találkozhat. Tiszta, rendezett. A pincérek kedvesek de olyan lassúak akár egy mély depresszióval küszködő lajhár! Az ételek standard minőségűek, nem a magas színvonalú gasztronómiát képviselik. Érdemes hét közben a menüt választani mert változatos, friss és nem kell rá órákat várni, hogy kihozzák. De hétvégén csak az extrém beütésű, bivaly gyomrú turista vállalja be a menü kollekciót!! Mert ami az előző napokon megmarad azt feldolgozott, átkomponált formában viszontlátja!! Pld: Húsos tészta az előző napi malacsültből. Az étterem árai a közép kategóriát képviselik de én a kapott minőséghez képest drágának tartom.
Ma a feleségemmel ott ebédeltünk. A kiszolgálás kedves, figyelmes, segítőkész volt. Nekem az ételek nagyon ízletesek voltak (szegedi halászlé, túrós csusza), a feleségemnek kevésbé jött be, amit kért, de ez annak tudható be, hogy más ízhez van szokva. Ettől függetlenül jóízűen megette, alig bírta...
Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy...
A nagyon reklámozott Libanapok alkalmával látogattunk Hajdúszoboszlóra de ,,libapecsenyét,, nem is láttunk mert már délután /szombat/elfogyott! Azért kerestünk egy vendéglöt ahol talán ehetünk libasültet, ha már az egész ország-világ tudatára adták, hogy libanapokat szerveznek - hát nuku...