Az étterem tisztaságával, berendezésével, a zenével és az ételek minőségével nem volt gondunk. Én a tésztás és a vega ételeket hiányoltam. A desszertek több alkalommal is kifogásolhatóak voltak. A mákos gombóc és az almás pite is borzasztóan száraz, fujtós volt.
A csokis, babapiskótás ízre, krémességre, jó lett volna, csak a babapiskótának nem volt ideje megpuhulni és kemény volt. Összességében az ételek nem voltak rosszak, és pl. a gesztenyekrémleves kimondottan ízlett.
Hát nem is tudom hol kezdjem! Nálunk az ételek amik kiverték a biztosítékot. Reggel délben este ugyanaz. . (lecsókolbász). Gasztrogyilkolás folyik itt! Bemutatja hogyan hasznosítsunk egy ételt 4 felé. A párom és én is a vendéglátásban dolgozunk. . . de ezt? . . . nem tudom hogy engedheti meg a főnökség. . .
délben a főételünk díszítése földes rukkola volt. . . nem volt megmosva. . egyik sem! Legszívesebben megetettem volna a szakáccsal! ha valami elfogyott kb 20perc volt mire ujratöltöttek. . . ha nem volt,. . jo a tegnapi. . vagy tök más ami ki volt irva. . . sertés helyett pulyka. . . na nee. . . Hogy miért nem reklamáltunk? . . először is már ki lett fizetve. . másodszor kedvezményesen voltunk. . . harmadszor meg nem vagyunk olyanok. . . max beleköptek volna a kajánkba. . ezt is csak azért írom le. . . hogy aki ide akarna jönni ne tegye. . . illetve hátha odafigyel rá a főnök. . bár kétlem, mert ezt nem én írom először. . A szoba. . . tényleg mini apartman. . de legalább volt mikró. . . de annyi hajszál(hosszú barna) volt a kövön. . . egy kisebb parókára való. . . jelzem nem lehetett a miénk. . . nekem rövid szőke, páromnak rövid barna haja van. . . lyukas és koszos párnahuzat. . . csak reménykedem benne hogy nem volt használt. Az étteremben délben a reggeli vagy ki tudja melyik napi morzsa kajamaradék az ülőgarnitúrán. . . pfejj. . . 4*? Szocüdülő Senkinek nem ajánlom! Wellness? . . hahahahaha Egy pozitívum. . . páromnak nagyon jól esett a masszázs! Aki csak a Hungarospa miatt jön Hajdúszoboszlóra. . . ne ide!
A szálloda vendégeként étkeztünk az étteremben, napi háromszori,svédasztalos ellátásban volt részünk. Családunk minden tagja megtalálta a bőséges kínálatból a kedvére valót. Az ételek ízletesek és változatosak voltak. A salátáktól a sülteken keresztül a pörköltig minden szerepelt a kínálatban.
A kicsiknek tejbegrízzel, vagy éppen főzelékkel jártak a kedvükben. Az étterem igényes és tiszta,a személyzet pedig kedves és figyelmes volt.