Apartmanházunk Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, a fürdőtől 5 percre található, csendes, nyugodt környezetben. Az apartmanházban 1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas és 1 db 5 ágyas apartman található.
Minden apartman igényesen berendezett: az apartmanok kábeltévével (48 csatornás), zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, elektromos főzőlap) és részben erkéllyel rendelkeznek. A kertben szalonnasütésre, grillezésre van lehetőség. Az autók biztonságos elhelyezését az udvaron parkoló biztosítja.
Már két alkalommal választottuk szállásunknak a nyaralás idejére:3éve és idén. Kedves,rugalmas,nagyon barátságos tulajdonosokkal ismerkedhettünk meg. Az udvar és az apartmanok tiszták,rendezettek. Kislányunk alapból fél a kutyáktól,de a házigazdák két kutyusával egy perc alatt összebarátkozott.
Csendes,nyugodt helyen van a ház,de közel van (pár perc sétával elérhető) a strand,éttermek,stb. Ha bármikor ismét Hajdúszoboszló lenne az úticélunk,biztos itt szállnánk meg! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek,aki nyugodt,családias környezetben szeretne pihenni.
Álom Apartman Hajdúszoboszló válasza
Köszönjük szépen az értékelést, várunk vissza benneteket.
2014. július 29., Álom Apartman Hajdúszoboszló, tulajdonos