A képek alapján foglaltuk le az apartmant. Előleget átutaltuk az időpontot egyeztettük. Átutalás elment majd e-mail-en visszaigazolást kaptunk. Később jelentkezett ,hogy nem -e módosítanánk a foglalt időintervallumot mert neki egy fontos visszajáró vendége lenne a mi apartmanunkra! Mi mondtuk ,hogy a nyaralásunk időpontján nem tudunk módosítani az nekünk munka miatt fix!
Majd jelezte ,hogy semmi gond megoldotta másképp! Érkezésünk napján felhívott ,hogy siessünk a szállás elfoglalásával mert őneki magánjellegű programja van! Mikor megérkeztünk várakoztatott a bejáratnál mire nagy nehezen beengedett de akkor is közölte ,hogy neki vendége van (a barátnője) és vele is kell foglalkoznia. Bevezetett egy olyan alacsonyabb minőségű szállásra ami nem szerepel a fényképeken és nincs a net-en se sehol és állította ,hogy ez az amit foglaltunk! Amikor mertük szóvá tenni ,hogy mi nem ezt a szállást foglaltuk még őneki állt feljebb! Arrogáns viselkedést vett fel majd vissza adta az előleget és közölte ,hogy max egy éjszakára maradhatunk csak amíg találunk másikat! (rájöttünk ,hogy valószínűleg a mi foglalt apartmanunkat kiadta másnak. Tehát a visszajáró vendégének és fájt neki ,hogy mi rájöttünk) Amikor elvitte a személyinket és kerestük őt ,hogy hova ment (a barátnőjéhez) akkor felháborodott ismét és azon is amikor bevitt a lesötétített szellőzetlen apartmanba pár percre be mertük kapcsolni a klímát! Erre annyira mérges lett ,hogy azonnal kidobott minket és szedhettük a sátorfánkat új szállást keresni! (főidényben este 18 órakor) Hát erre a "kalandra" egy csillagot se adnék!