Hajdúszoboszló centrumában, mindössze 450 méterre a gyógyfürdőtől várja vendégeit az Attila Apartman. A strandfürdő közelségén túl, a csendes, zöldövezeti környezet is vonzóvá teszi a szálláshelyet. A fürdőélmény mellett a lovaglás és horgászat hódolói is megtalálják a nekik való kikapcsolódási lehetőséget.
Nem voltunk megelégedve a felszereléssel ,az emeleten a csap a fürdőkádban majdhogynem leesett egyszerüen oda volt kötözve ,a földszinten a fürdőszoba szép . A konyha jó lett volna ha nem jönnek fel a hangyák. Továbbá nem volt elég az evőeszköz ha nagyobb társaság van pl. kiskanalak.
A szobákban foltosak a falak az ágynemük ,kényelmetlen párna illetve a fenti szobákban a matracok . Összességében jó a szálláshely mert közel van tényleg mindenhez, ill. nagyon jól éreztük magunkat . Ha ezeket a hiányosságokat kijavÍtanák tökéletes szállás lenne.
Nagy élmény volt, mert ez volt az első közös kiruccanásunk kettesben. A szálláshely megfelelt az elvárásainknak, az apartman felszereltsége teljesen megfelelt az elvárásainknak. A személyzet teljesen korrekt volt, nem zavartak a pihenésben. Az ételek nagyon finom háziasak voltak és az adagok bőségesek. Azt kaptuk, amit vártunk, vagy talán egy kicsit többet is.