Átlagos 2014. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. június 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2014. márciusában - több éves vágyakozás után - sikerült eljutnunk a fenti szállodába. Nagy várakozással indultunk útnak, de sajnos elég keserű szájizzel jöttünk haza egy hétvégi pihenésről :( A szálloda elhelyezkedése, a személyzet kedvessége kifogástalan jó, de sajnos az ellátás, minősége és mennyisége - nem dicsekedni való. Ezen igazán lehetne, vagyis kellene javitani, mert igy sajnos nem sok visszatérő vendéget várhatnak. Mi személy szerint, nem vágyunk vissza, rossz emlékekkel jöttünk el, többek között egy jó kis gyomorrontást is hoztunk haza pár napig emlékként. A szálloda wellnes részlege jó, amit mi pozitivumként értékeltünk a kinti gyógyvizes medence. Sajnáljuk hogy csalódni kellett :(
Barátság Gyógy és Wellness Szálloda további értékelései
Tavaly már jártunk ebben a szállodában, így ismét rá esett a választásunk, gondolván, nem csalódunk benne. Annyira nem is. A szobával, személyzettel, reggelivel nagyon meg voltunk elégedve. Viszont megnyílt szemben a Béke Hotel fürdőrészlege, és éjszaka olyan hangosan zúgnak a gépészeti...
A személyzet kedves volt, a kiszolgálás illetve étkek a félpanzió során izletesek voltak. Kérem dicsérjék meg a szintetizátoros zenészüket aki Debrecenből jár ki és szolgáltatja a dalokat a vacsorához. Nagyon kedves és teljes szivéből próbálja jókedvre, táncra perdíteni a vendégeket.
Barátságos fogadtatás, finom ételek és kiadósak. Az alagsorban van egy játékterem, szabadulószobával, biliárddal és bowlinggal. Ez volt a kedvencünk! Kucsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat!