Jó 2012. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. április 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amint látszik minden szolgáltatásra jó minősítést adtunk.Egyetlen kifogásunk volt, hogy a fizetésnél hazafelé menet, megjegyzéseket tett az úr - akinél fizettünk,- "hogy mindent utalványban és csekkben akarunk fizetni"? Nagyon goromba volt, mire mi azt válaszoltuk, hogy mi is ebben kapjuk a fizetésünket! De, ha nem kapnánk csekkeket meg utalványokat, akkor lehet, hogy nem is lennénk itt!!! Ennyi kellemetlenségünk adódott, ezzel kár volt megkeseríteni a kikapcsolódásunkat!
Személyzet:Jó
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Jó
Kényelem:Jó
Szolgáltatások:Jó
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Barátság Gyógy és Wellness Szálloda további értékelései
Tavaly már jártunk ebben a szállodában, így ismét rá esett a választásunk, gondolván, nem csalódunk benne. Annyira nem is. A szobával, személyzettel, reggelivel nagyon meg voltunk elégedve. Viszont megnyílt szemben a Béke Hotel fürdőrészlege, és éjszaka olyan hangosan zúgnak a gépészeti...
A személyzet kedves volt, a kiszolgálás illetve étkek a félpanzió során izletesek voltak. Kérem dicsérjék meg a szintetizátoros zenészüket aki Debrecenből jár ki és szolgáltatja a dalokat a vacsorához. Nagyon kedves és teljes szivéből próbálja jókedvre, táncra perdíteni a vendégeket.
Barátságos fogadtatás, finom ételek és kiadósak. Az alagsorban van egy játékterem, szabadulószobával, biliárddal és bowlinggal. Ez volt a kedvencünk! Kucsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat!