Az apartman egy olyan házban van, ahol több vendéglátónál is foglalhatunk szállást. A kínálatból ez a legízlésesebben berendezett, modern hangulatú, szép lakás. A tulajdonos nagyon kedves és vendégszerető, még kis meglepetést is elhelyezett nekünk a konyhában.
A lakás nagyon jól felszerelt, mindenün biztosítva volt a gondtalan hosszúhétvégéhez, a konyhában is minden kéznél volt, kényelmesen tudtuk használni. A fürdőhöz nagyon közel van az épület, mégis mély csend volt éjszaka, kitűnően pihentünk. A vendéglátótól még étterem ajánlásokat is kaptunk, a központi elhelyezkedés miatt pedig minden séta távolságban van. Kitűnő pihenő helyszín akár családdal is, mindenkinek ajánlom!
Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, az apartman tiszta, tágas, jól felszerelt. Mindenhez nagyon közel van, vendéglátó rugalmas
Három éjszakát töltöttünk az apartmanban, nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes, tágas, tiszta, a konyha jól felszerelt. A város központjába van ,tehát mindenhez közel van. A vendéglátó nagyon rugalmas, és korrekt.
4200Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 4–6., „C” épület 11.