Enter Center Apartmanház Hajdúszoboszló bemutatkozása
Meghitt környezetben, a hajdúszoboszlói fürdő-komplexumhoz mégis közel várja az utazókat az Enter Center Apartmanház. Körülbelül 900 méterre található az élményfürdő, mely már önmagában vonzóvá teszi a szálláshelyet, emellett kedvező pihenési lehetőséget nyújt családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.
Hajdúszoboszlón már többször és tőbb helyen voltunk. Egy hirdetés kapcsán akadtunk erre a szállásra. Közel a fürdőhőz, komfortos családi ház, a félpanziós ellátás házhoz szállitva. Ennek az ajánlatnak nem lehetett ellenállni. Nem is bántuk meg. A tulajdonos a karácsonyi menüt pezsgővel és szaloncukorral még meg is tetézte.
Kellemes, meleg időben érkeztem, és zuhogó esőben, hideg szeles időben távoztam. A tulajdonos barátságosan fogadott, gondoskodott a bőséges félpanziós ellátásról, gyorsan megoldotta a lakás fűtését a hirtelen időváltozás miatt. Az apartman egy csendes mellékutcában van, a városközponthoz és a fürdőhöz kb. 5 - 7 percnyi sétára.
A konyha minden szükséges eszközzel fel van szerelve, alkalmas egy teljes család ellátására. A fürdőszoba viszonylag kicsi, de mindennel felszerelt, a hideg-meleg víz állandóan biztosított. A csendes környezet miatt jól lehet pihenni, az egész napos fürdés után jókat aludtam. Remélem, hogy jövőre ismét ott pihenhetek.