Az apartmanba belépve rögtön éreztük (még kabátban voltunk), hogy nincs meleg. A háziasszony azt mondta, hogy padlófűtés van, de ha fázunk, fűthetünk a légkondival. Kapcsolgattuk, újra szóltunk a háziasszonynak, aki azt mondta, hogy majd be fog indulni. Hát elég sokára indult be, és csak a második napra melegedett fel az apartman.
Egyértelmű volt, hogy előttünk nem volt vendég, és a fűtést csak közvetlenül érkezésünk előtt kapcsolták be, jó lett volna 1 nappal korábban. Az apartman elég kis alapterületű, ami nem is lett volna probléma, de radiátorok hiányában nem tudtuk hova tenni a vizes törülközőinket és a fürdőruhákat, ami egy fürdőhelyen fontos lenne. Az ágynál a két olvasólámpából csak az egyiket tudtuk használni, a másiknak hiányzott a húzókája, amivel lehetett volna kapcsolni. A zuhanyfüggöny tartója le volt szakadva, így a függönyt nemigen tudtuk használni. Ezekre mondjuk, hogy nem pénz kérdés, csak oldafigyelés lenne. Na, itt épp ez hiányzott. Legközelebb biztos, hogy nem itt fogunk megszállni.
A szilvesztert Hajdúszoboszlón töltöttük, és itt szálltunk meg. Pár percre van a fürdőtől, egy csendes kis zsákutcában. Emeleti apartmant kaptunk, ami kényelmes, barátságos és tiszta volt. Kedves, barátságos háziasszony fogadott minket, a szállással is meg voltunk elégedve. Az ár is nagyon kedvező volt.
Ha egy icipicit melegebb lett volna a lakásban, tökéletesnek minősíteném. Szívesen ajánlom másoknak is.