A hotel elhelyezkedése nagyon jó. Tisztaság jellemezte a helyiségeket. A reggeli kifogástalan volt. Elsősorban azért választottuk ezt a szállást, mert wellness részlege is van. Sajnos csak az egyik medence működött, annak is hideg volt a vize. Nagyon kellemetlen volt. A fotók a medencékről nem a valós képet mutatják, mivel gyógyvíznek látszik.
3 napot töltöttünk el itt az egész családdal. Az unokák a medencének, a szüleik a finom ételeknek, mi a kedves és figyelmes személyzetnek köszönhetjük, hogy nagyon jól éreztük magunkat. A tisztasággal, a klíma működésével is minden rendben volt. A felszolgálás az étteremben egy kicsit lassú, de az ételek nagyon finomak.
Az itt eltöltött 2 hét 100%-ig kielégítette pihenésre és felüdülésre vágyó testünket, lelkünket. A személyzet barátságos, figyelmes, udvarias, egyszóval nagyon kedvesek. A tisztaságra senkinek nem lehet panasza, az apartmanunk minden igényünket kielégítették, a medence kellemesen meleg vize varázslatos időtöltésnek bizonyult.
Az étlapon szereplő ételek ízletesek, de mikor felmerült, hogy olyan ételt szeretnénk fogyasztani, mely nem szerepelt a menüben, percek alatt ez is megoldódott. Több, mint 15 éve visszatérő vendégek vagyunk, szerintem ez mindent elmond erről a nyugodt, csendes környezetben található helyről.
Kedves Barátaim! Egy méltatlanul mellőzött hely ez a szálloda. Kevés a vendég, pedig kis hibáktól eltekintve csak az előnyöket sorolhatnám. A reggeli átlagos választékkal szolgál, viszont a szakács nagyon jó. Változás a vacsorában történt, (menüválasztásos) egyszer sem bírtuk megenni,tehát az adagok láthatóan nőttek.
A személyzet közvetlen, barátságos, ami egy családi létesítménytől el is várható. Kezdem a történetünket. Megérkeztünk,jelezték hogy a szoba árban appartmant kapunk, első kedvesség! ! ! A vacsoránál egy kiss plussz desszert,amit alig bírtunk legyürni a tele pocak miatt,második kedvesség ! ! ! A pincér, már hozta is az alufóliát,mikor látta hogy nagy az adag, de nem ám csak úgy becsomagolva a kaját, tányérral együtt, profi módon, harmadik kedvesség ! ! ! Másnap reggel,mesélte a pincér hogy mivel a megrendelt vacsorát nem fogyasztották el az ukrán vendégek,az egész személyzet várt rájuk a z éjszakába nyúllóan,ésmivel nem jöttek, később a becsomagolt vacsorát fevitte a vendég szobájába. Hibák:Csak 18 óra után van bár. Kevés ideig működik a Szauna és a gőzkabin. Nem minden szobában van wifi,de a közös részeken nagyon jó a vétel. A kondiszoba gépei lestrapáltak. Nincs élőzene, bulizni ( ha szereted a csöndet ez előny ) máshol kell. Délben nincs konyha. Más nincs. Egyszóval,ha egy normális közegű nem sznobista elvárásnak megfelelő pihenési helyszínt keresnek ,normális áron akkor ezt a családias hotelt ajánlom. Kisgyermekeseknek,idős embereknek is ideális a kialakítása miatt,nem tudok jobbat elképzelni egy buszos hétvégi kirándulás helyszínéül.
Klima, lift nem működött, szerencse, hogy nem volt annyira meleg. Így túléltük az éjszakát. A víz viszont hideg volt, úgyhogy egyszer voltunk a belső medencébe. A szobában is sokszor épp, hogy lehetett zuhanyozni annyira hideg volt a víz. Kiszolgálás közepes volt, az étel finom volt, viszont a választék szegényes.
Főként a kisgyerekeseknek. Látszik, hogy egykor igényesen készült, és oda is figyelt a gazdája, most viszont nagyon lepukkanó félben van. Ja, 175 cm felett az ágyban csak trükkel lehet aludni, mert nagyon rövid.
A "Hotelt", mely minősége egy panzió szintjét sem éri el, számos csalodást okozott. Röviden összefoglalva:Augusztus 2-án érkeztünk közel 32 fokban első dolgunk a klíma bekapcsolása lett volna a szoba kb 40 fokos hőmérséklete miatt (a klimatizált szobák miatt választattuk ezt a szállást)itt szembesültünk vele hogy a klima szinte csak meleg levegöt keringet természetesen szóltunk miatta (4 napon keresztül minden nap).
a másik pofon este érkezett mivel meleg víz sem volt(a 4 nap alatt este 6-ig egyszer sem volt)hogy a 3-dik sem maradjon ki az étel nagyon szerény volt de legalább ehető bár 4 napig ugyanaz a reggeli és vacsoránál a másnapról maradt maradék ujra gondolásá egy kissé unalmas. Ne tévesszen meg senkit a fitnesz terem megnevezés, 3 gépet tartalmaz, melyek közül a szobabicikli és a lépegető kijelzője nem müködik, a harmadik gép pedig kiakadt. Ránézésre a welnes pozítívumnak tűnt, de nehogy már a halom pénzünkért valami jót is kapjunk, a gyógyvíz hideg, az " élmény' medencében pedig az egyetlen élmény a kiálló buburékoltató csövek . a személyzet lehet hogy udvarias lenne ha nem egy t. . . . [moderálva - a szerk. ] vezetősége lenne ,aki nem mer a vendég elé állni és orvosolni a problémákat. Hát így is szeretném meg köszöni ezt a felejthetelen nyaralást,(a lefoglalt 6 napból 4 napig bírtuk de hálistenek találtunk Debrecenbe egy tündéri panziot így végülis hepy end lett a vége)ide többet biztos nem megyünk ,és kedves olvasó ha jót akarsz te sem.
Aki a meghirdetett szolgáltatásokat meg is szeretné kapni, messze kerülje el a Family Clubhotelt! Lift leállítva. Légkondi leállítva,ez a tetőtérben 37-40 C-ban kibírhatatlan/kivéve azt a szárnyat, ahol a tulajdonos család lakik/A 34-36 C-osnak hirdetett gyógyvíz max. 32 C volt/megmértük/ ez üldögélésre hideg.
Kártyás fizetést nem fogadnak el,csak készpénzt. Éttermi fogyasztás nem írható a szobához, csak kp. fizetésre,minden aranyárban mérve. /kis ü. üdítő 400 Ft/Kérdésre vállvonás vagy arrogáns a válasz, kérésre semmi nem történik. Az április elején lefoglalt nyaralást kénytelenek voltunk idő előtt befejezni, többekhez hasonlóan. Köszönöm, hogy az ez évi nyaralásunkat tönkretették! Hasonló jó pihenést önöknek is!
Évek óta többször jártunk már itt. Nagyon kedvesek, szolgálatkészek. Otthonos a hangulat, nem kell puccba vágni magát az embernek az étkezésekhez, teljesen szabad az öltözködés. Isteni a kajájuk, bármit elkészítenek, ha nincs az étlapon. Nagyon jó a wellness részlegük, kisgyerekekkel is jól érzi magát az ember.
Ötletes a grillezés, a bográcsos vacsorák. Nagyon szeretem őket, tuti hely. De ha ez nem elég, közel a strand. Sógorom névnapján pezsgővel köszöntette a vezetőség és saját sütésű pogácsával.
Hajdúszoboszlón az aquaparkok és a sétálóutca közelében található ez a családias, kedves szálloda. Leginkább a több napos csomagajánlatokat tudom ajánlani, így kimondottan szuper ár-érték arányban nyaralhat a család svédasztalos ellátással! A belső wellness központban 3 fajta hőfokú medencében, és időszakosan üzemelő szaunában és gőzfürdőben lazulhatnak el a vendégek.
A tetőteraszon nagy napozórész található. A reggeli svédasztalos, míg a vacsora 3 fogásos választható menü, vagy szintén svédasztalos opció. Sajnos internet csak a recepciónál működik és a szobák is lehetnének kicsit felújítottabbak, viszont szép napokat töltöttünk itt és jól éreztük magunkat!
A személyzet nagyon kedves, a szobák tiszták. A svédasztalos reggeli és 3 fogásos választható vacsora remek volt. A welnesz rész kifogásolatlan, Már töbször voltunk de remélem még megyünk is. Körültekintőek, és a tulaj is nagyon odafigyel és kedves, még a szülinapra is odafigyelnek és a vacsoránál kellemes meglepetést készitettek elő. Ezuton is köszönjük.