Kiváló ár-érték arány. Csendes utcában, nyugalomban pihenhettünk, mindössze 5-10 percre a központtól. A felszereltségből egy seprű és egy lapát hiányzott, hogy tisztán tarthassuk a konyhát. Ami nem volt szimpatikus, hogy már 9-kor el kellett volna hagyni a szállást.
Jeleztem, hogy amennyiben lehetséges, a kényelmesebb készülődés végett 10 körülig maradnánk, amibe gond nélkül beleegyeztek. Viszont 10 után pár perccel kopogtak és jelezték, hogy tovább plusz díjért maradhatunk csak. Szerencsére már épp indultunk. De jobban esett volna kicsit nagyobb rugalmasság. Minden egyéb teljesen megfelelő volt.
Minden nagyon szuper volt, a tulajdonos nagyon kedves volt, érkezéskor eljött értünk a vonatállomásra és elvitt az apartmanhoz. Az apartman nagyon jól felszerelt, minden tökéletes volt vele kapcsolatosan és külön kiemelném a minőségi matracot, aminek köszönhetően minden reggel kipihenten ébredhettünk :D Biztosan visszatérő vendégek leszünk :)
Az online történő foglalást követően a tulajdonos szinte azonnal felhívott, és megkérdezte mikorra érünk oda és kérünk-e díjmentes transzfert a vasútállomásról vagy a buszpályaudvarról. Nagyon segítőkész volt és érkezéskor eljött értünk, távozáskor pedig kivitt minket a buszpályaudvarra.
Kaptunk térképet és tájékoztatást arról, hogy mit hol találunk és hol érdemes szétnézni. Az apartman jó elhelyezkedésű kb. 10 perc sétára vannak a fürdők ennek ellenére csendes, nyugodt környék. A konyha felszeret, a szoba és a fürdőszoba is nagyon szép és tiszta, az ágy pedig nagyon kényelmes. Az ár pedig nagyon kedvező volt. Ha Hajdúszoboszlón járunk, mi biztosan itt szálunk meg legközelebb is.
Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk el a szálláson, csendes nyugodt környezetben. A fürdőtől, autóbuszállomástól, éttermektől 10 perc sétára található az apartman. A szállásadó felettébb kedves és segítőkész volt, kijött és vissza is vitt minket a vasútállomásra ez nagy segítség volt.
Mindenképp ajánlani tudom a helyet, a szoba tiszta, világos volt, és jól felszerelt. Köszönjük szépen, ha újra Szoboszlón járunk mindenképp Önöknél szállunk meg!