Hajdúszoboszlón, a helyi gyógyfürdő szomszédságában várja vendégeit a Hotel Aurum - a négycsillagos színvonalú szálloda elegáns ugyanakkor barátságos környezetet, klimatizált szobákat, étteremet, wellness részleget és újonnan nyílt termál centrumot kínál vendégeinek.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenképpen vissza megyünk. Még tervezzük hogy fogunk menni a nyáron. Mi három napot töltöttünk igaz télen volt,a wellness része gyönyörű a víz csodás nagyon jó meleg volt,és a személyzet is segítő készek voltak. Tisztaság és kényelmes szép szobák. A környezet is csodás jókat sétáltunk,és szórakozási lehetőség is van.
A szálloda központi helyen az esti korzózás központjában van. Kívül belül szép elegáns a wellness része nem túl nagy de rendkívül látványos a pihenéshez esetleges gyógyuláshoz kiválóan alkalmas. Figyelmes és udvarias személyzet. Tisztaság mindenütt. Kényelmes ,szép szobák jól felszerelt szobák. Finom és bőséges reggelik és vacsorák
4 napot töltöttünk a hotelben, nagyon átlagos! Nem 4 *-os , sem a wellness részleg, sem az ellátás, sem a személyzet. Kicsi a wellness rész, a fotós volt nagyon jó, aki készitette e képeket a hotelről. A kaja átlagos, elég kicsi a választék más 4 *-os szállodához képest. ( a gyerekmedence minket sem érintett, de vicces!
) A szobaasszonnyal kétszer találkoztunk, egyszer meg kellett keresni, nem volt szappan , sem tartó a fürdőszobában, kérésünkre "szerzett" ( ö mondta ) Tusfürdő, sampon,stb. 1 pici flakon volt 4 napra kettőnknek, de szerencsére nagyon közel van a COOP áruház! Más hasonló szállodában nem ez a helyzet,. A többi jó volt,pl. csend. Nem megyünk többet.
A szálloda elegáns,konyhája kiváló. Visszatérő vendégek vagyunk, 2014 január elején 4 éjszakát töltöttünk a szállodába. Igénybe vettük a gyógykezeléseket, amivel elégedettek voltunk. A személyzet szolgálatkész,a tisztaság megfelelő. A szobakényelmes,felszereltsége megfelelő. Legközelebb ismerőseinket is elvisszük.
Visszatérő vendégek vagyunk Férjemmel a szállodába! Mind ketten nyugdijasok!Nekünk tökéletesen megfelelt minden! Gyógykezelések,személyzet kiváló,bár a sókamrát hiányoljuk! Tisztaság és éttermi választék szintén dicséretre méltó! A szállodát csak ajánlani tudjuk minden korosztálynak!
Sajnos nem voltunk megelégedve a fogadtatással, mégpedig azért mert hanyagságuk miatt nem is tudták hogy megyünk. A portás Úr szerint ki sem volt fizetve az előleg holott mi ezt októberben megrendeltük és az előleget is kifizettük. A számlát meg is kaptuk,és ha nem vagyunk elég alaposak hogy a számlát is visszük magunkkal, nem tudom hogyan igazoljuk hogy már befizettük több mint 2 hónapja!
Ugyanakkor kértük hogy egy szép superior szobát szeretnénk az utca felé és minél magasabbra. ( szeretünk kinézegetni az ablakon)A nagysággal nem is volt gond,(konyha felesleges volt) de azt álmunkban sem gondoltuk, hogy csak lábujjhegyre állva látunk ki az utcára. Ennyi erővel a pincében is lehettünk volna, ha kilátás nincs! (és nem fizetünk a kilátásért is) Lehet hogy túl időben rendeltük meg a szobát, mindenesetre nehéz volt ilyen szobát kapnunk, de ez is már gondolom kényszerintézkedés volt mivel nem is tudtak rólunk hogy megyünk és a kérésünkről sem. Az étkezésről annyit,hogy amennyiben virslit kitesznek a vendég elé minimum mustárnak illene lenni, a ketchupról és a tormáról már nem is beszélek /31-én reggel/ Állítólag semmi nem volt a konyhán! A szilveszteri ültetésnél sem vették figyelembe hogy hellyel közel azonos korú párokat ültessenek össze. Előző este,arról biztosítottak, hogy egy hasonló korú házaspár ül velünk egy asztalnál. meglepetésre másnap egy 25/30 éves pár ült az asztalunknál, Ők előző este egy másik asztalnál ültek! ? ! Elhihetik, sok közös témánk volt! ! Minden évben járunk szilveszterezni, de így még nem jártunk! !
2013. decemberében jártam itt a párommal. A személyzet készséges és segítőkész, a szoba felszereltsége számunkra kielégítő volt. A 3 pontos értékelés a wellness rész miatt adjuk, hiszen borzasztóan kicsi a medence, és nagyon meleg a víz. A gyerek medence minket nem érintett, de a méretét tekintve elég viccesen nézett ki. Időseknek ajánljuk.
Három nap két éjszakát töltöttünk a szállodában 2012-ben. Mindennel meg voltunk elégedve, szívesen ajánjuk másoknak is. A szálloda technikai feltételei kiválóak. A személyzet kedves és készséges. A konyha szolgáltatásai részünkre tökéletesek voltak, jó volt a választék. A szálloda előnyére válna, ha kevésbé meleg vizű, nagyobb medence is lenne.
A tetőtérben kaptunk helyet, ahol nem működött a légkondi,vagyis működött, csak meleg port fújt, ezért inkább be se kapcsoltuk, hanem az ablakot tartottuk nyitva, amely az utcára illetve a szálloda teraszára nézett, ezért egész éjszaka a -minden nap ugyanazt a repertoárt játszó -szintetizátoros zenészt kellett hallgatnunk, miközben olvadtunk mint a vaj a legnagyobb nyári melegben.
Az ételek finomak voltak, a wellness is jó volt. Jó ötlet volt a sok játék a gyerek medence mellett. A város éjszaka egy bazárrá változik, mindenhol "gyerekbarát" 100Ft-os bedobálásával működő játék, amit egy család csak nagy nehézségek árán tud elkerülni egy esti séta során. Tömegnyomor és igényesnek nem nevezhető zene mindenütt.
2013novemberében 7 napot töltöttünk a szállodában mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. Mindenkinek bátran merem ajánlani jó pihenési és kikapcsolódási lehetőség. Gyógyászati kezelések jók a szakápolók kedvesek segítőkészek. A szálloda konyhája jó az ellátást változatos ételekkel teszik maximálisan kielégítővé.
4200Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • finnszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)