Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
Cocilista csökevény.Drága de rossz.Tévedésből voltam itt.30 ezerért.8 kor szóltak hogy jobb volna kihúzni a medansziéből mer zárnak.Rosszabb mint otthon a krimóban.Nyolckor.Roló kéne rájuk.De eltartja a sok kriptaszökevény dajcslandból aki idejár kardiológiai meg egyéb vizsgálatokra csilliárdokért.
szép öt napot töltöttünk önöknél.a welnes minden igényt kielégít.a vacsora kiválló a reeggeli is tökéletesen megfelel.amit hibának róhatok fel a tv mérete és a csatornák száma,bár nyaraláson ne tv-zünk. köszönjük béke.
Nagyon elégedettek vagyunk a 3 gyermekünkkel érkeztünk időpontra, a férjemnek igényelt TB támogatott gyógykezelésre, ami nagyon hamar kivitelezett volt. Doktornőhöz konzultálni és fél óra múlva szuper kezeléseket kapott kedves férjem, mi a gyerekekkel becsekkoltunk szuper szobánk volt, tágas, világos, kényelmes ágyakkal.
A fürdő részleg nagyon szép környezetben, kinti nagy medencében lazultunk a 42 fokos melegben, a hűs fák alatt játszótér, kis tó halacskákkal, teknőssel, imádták a gyerekek. A gyógyfürdőt férjemmel használtuk, a benti fürdő is szuper jó. Az étkezes nagyon választékos és finom volt. Reggeli választékos volt, jó volt vacsinál az élő zene. A személyzet kedves volt, folyamatosan voltak az elfogyott ételek pótolva. Az Apolló Hotel fürdőjét is használhattuk. A parkolás ingyenes. Még fokozható lenne az élmény egy gyermekcsúszda építésével. Teljesen elégedettek vagyunk ,biztosan visszatérünk ,,Maradok tisztelettel Szilizlicsenkóné Balázs Szilvia ÉS családja ,DUNAFÖLDVÁRRÓL,,,,
Foglalás előtt tájékozódtunk a hotelről, ezért is foglaltunk az apartmanban szállást. Ennek ellenére a valóságban még így is meglepett, hogy mennyire szocreál a szálloda. Remek helyen van közel a strandhoz-aqua palace-hoz. A személyzet kedves és ez nagyon pozitív meglepetést okozott.
Sajnos elmondható, hogy sokkal modernebb szállodákban flegmák-unottak az alkalmazottak, de ez itt egyáltalán nem így volt. Mindenki előzékeny, udvarias, barátságos. A wellness részleg nagynak mondható, de sajnos a kinti két úszómedence nem üzemelt,így a benti részen zsúfoltság alakult ki. Csak reggelit kértünk, ami hétvégén 11 óráig vehető igénybe. Újabb piros pontot érdemel :), viszont a választék lehetne nagyobb. A tisztasággal is volt egy kis probléma, például az étterem padlója ragadt, tehát nem sűrűn takaríthatják. Az apartman tágas, ugyanazokat a szolgáltatásokat adja, mint a hotel szoba,plusz van még benne konyhasarok is. A falakra ráférne egy festés és néhány kép, hogy barátságosabb legyen. Összességében az 50 feletti korosztálynak ajánlom és szerintem 3 csillagnál nem több.
Az éven május 7-én töltöttünk 3éjszakát a Hotelben. Először jártunk itt. Kellemes,jól felszerelt és tiszta szobát kaptunk. A személyzet a recepcion határozott,egyszerű és ami nem tetszett ,hogy mosoly nem volt. Egyébként érthetően tájékoztattak mindenről. A wellness részleg kitűnő volt. Tiszta és nem voltak sokan,volt napozó ágy bőven.
Gyógyvizes medencéjére ráférne egy kis felújítás. Elég elavult. Étkezés 3x volt bőséges és finomak,főleg a vacsorákat tudnám kiemelni,azok egyszerűen isteniek voltak. Az ebéd nem nyerte el a tetszésemet mert nem egy 4 csillagos hotelhez méltó volt. A reggelire is ráférne valami kreativitás. Mivel ugyan azok a menük voltak a 4 nap alatt,vajas lekváros kenyeret pedig itthon is ehetek. . . :( A hotel svédasztalos étkezés miatt volt,hogy negyed órát vártunk álltunk sorba ,hogy leveshez hozzá jussunk. Mivel csak 1 üstben volt kitéve s ezt hirtelen meglepték a vendégek ami iskolai menzához tudom hasonlítani. Után töltések lassú volt,kevés volt a konyhai személyzet. Néha idegesen feszülten hozták s töltötték fel, indulatosak is voltak időnként. Ez sem felel meg a 4 csillag profiljának. Összességében megvoltam elégedve de ugyanakkor csalódtam is,abban ,hogy a 4 csillagnak nem felel meg.
6-évvel ezelőtt voltunk párommal először hajduszoboszlón, apósom ajánlotta a béke szállodát. azóta minden évben legalább 2-3szor visszajárunk. sajnos a konyhájában 2-évvel ezelőtt csalódtunk,azóta ha lehet appartmanos részben lakunk,s ; had főzzek ma magamnak ;cimü slágert játszunk.
idén januárban is leruccantunk a legnagyobb hidegben 3-napra de nem az apartmamt kértem ,megpróbálkoztunk a hotel részben félpanziós ellátással. a reggelivel semmi gond,de a vacsorai összeállitás hát inkább egy üzemi menza szinvonala. nem egy 4-****csillagos hotelé. most a hosszu hétvégére ruccantunk le. nagyon jó minőségü apartmant kaptunk. Köszönet a recepciónk! a gyógyviz most is csodálatos hatással volt ránk. legközelebb is idejövünk KÖSZÖNJÜK! ! Külön köszönet Hajduszoboszló Kormányzatának az április 29-i szombatesti Keresztes Ildikó-Takács Nikolasz-Balázs Fecó KONCERT-ért és az azt követő csodálatos TÜZIJÁTÉK-ért.
Ha valaki eltekint a szoc-reál stílustól, akkor egy jó ár-érték arányú szállodában élvezheti a szolgáltatásokat, amik sokrétűek. Ami elsősorban vonzó az a saját gyógyvizes wellness részleg, télen is nagy fedett medencékkel. A szobák egyszerűek, de a célnak megfelelőek és a padlószőnyegek foltjait nem tekintve tiszták is.
Vannak leesett burkolatok a fürdőben, pótlásra szorulók, illetve fejlesztés is szükséges lenne. Nagy előny, hogy a félpanzió ebédre is igénybe vehető vacsorázás helyett, és akkor is svédasztalos! A konyha jól teljesít, az ételek jóízűek és változatosak. A szálloda elhelyezkedése kiváló, jó sétalehetőségekkel rendelkezik. Udvarán őrzött parkolóhely is van, külön díj nélkül. Összességében nagyon elégedettek voltunk, máskor is meglátogatjuk!
Ár-érték arányát tekintve még mindig jó szálloda. Ugyan tényleg szocreál a külső megjelenése és a dizájn, de ezt kárpótolja a szálloda elhelyezkedése. A központban, de nem zajos helyen található, kellemes a környezet. Amiről feltétlen tudni kell, az a szálloda medencéjét feltöltő csodálatos "fekete" víz, ami bársonyosan simogatja a bőröd, és valami fantasztikusan jó az izületeknek.
Csend, nyugalom, relaxáció. A szálloda személyzetéről vegyesek a tapasztalataim. A nagyon kedves és udvariastól az éppen elviselhetőig. Számomra az ételek sem okoztak élvezeteket, de az a fürdő! ! ! !
Most a hétvégén azaz. 2016,09. 30-10. 02. között voltunk a Hotel Béke szállodában. Nagyon örültünk, hogy minden előzetes kérésünket teljesítették. Szoba elhelyezkedése, lifthez való közelség, fürdőköntös méretek, stb. Nagyon választékos volt a reggeli és a vacsora. A személyzet részéről csak köszönetünket tudjuk kifejezni a figyelmességükről.
Okt. 01. én reggelikor a nejemet köszöntötték egy kis tortával születésnapja alkalmából. Nagyon jó szép napos időnk volt ezen a hétvégén. Jól éreztük magunkat, jövünk legközelebb is.