A háromcsillagos színvonalú Hotel Járja 2011 áprilisától várja vendégeit. A közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő mellett található szálloda az épületen belül üzletekkel, szép szobákkal várja a vendégeket.
Hajdúszoboszló legfrenkventáltabb helyén elhelyezkedő szálloda. Kívülről, belülről szép, tiszta hotel. A wellness részlege gyenge. Az étkezés minősíthetetlen. Félpanziós ellátásban a vacsora menüválasztásos, melyben egyféle levesből lehet "választani". A főfogás egy gyengébb iskolai menzára emlékeztet, mind minőségben, mind mennyiségben.
A múlt héten voltunk a barátnőmmel. Nagyon jó volt minden. Pihenni mentünk 4 éjszakára, és minden jól megfelelt. A kaja nagyon finom, és változatos volt. A kedvesség jól esett. Sopronból érkeztünk délben, és a szobát idő előtt megkaptuk. A tv nem múködött, azonnal jött egy illetékes aki segített behangolni.
Nagyon jó helyen van, hisz busszal érkeztünk és a buszmegálló szomszédságában helyezkedik el. A fürdőbe egész napos belépőket kaptunk. Egy szóval képet nem tudok küldeni, majd utólag küldöm! minden jó! Most még
A szálloda a központban a legjobb helyen található, melynek szobái nagyon szépek, kényelmesek. Az étteremben az ételek nagyon bőségesek,ízletesek. Köszönjük a személyzetnek a kedvességüket, segítőkészségüket. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ismét fölkerestük párommal a hotelt. Tiszta, hangulatos, kényelmes kis szálloda a gyógyfürdő közvetlen közelében, szuper helyen. Kellemes hely, tiszta, a személyzet gyors és kedves. Korábbi tartózkodásunkhoz képest a félpanzió minősége érezhetően javult! A reggeli választéka gazdagodott (főtt dolgokkal), így már megfelelőnek tartjuk.
Csak a híg, porból készített kávé okoz kissé csalódást továbbra is. A vacsora minősége is jobb volt mint korábban. (Első este: Hamis gulyást és Bakonyi szeletet választottunk, második este Húslevest és Brassóit, továbbá Vegyes zöldséges tejszínes csirkemellet. ) Mi jelen tartózkodásunk alatt így még elégedettebbek voltunk, mint korábban. Igaz a hétvégi foglalási árak is emelkedtek picit.
Apartmanban voltunk. Tiszta,tágas szoba,kényelmes nagy ágy,puha ágyneművel. Naponta takarítottak. Félpanziós ellátás volt,a vacsora menü választással. Reggeli bőséges,változatos. Működő lift,ami a zárt garázsba is levisz. Az autó fedett,zárt garázsban volt,nem a szabad ég alatt az utcán. Ráadásul a parkolás ingyenes.
A portaszolgálaton fiatal nagyon kedves,figyelmes hölgyek és urak voltak. A pincérek gyorsak,ügyesek,figyelmesek. A hotel a fürdővel szemben van,csak az úton kell átmenni ,az Aqua parkba kedvezményes jegyet is biztosítanak. Az emeleten van a welness részleg,nagyon jó a szauna,massage,egy szóval minden nagyon szép és jó,még visszamegyünk.
Akarácsonyt önöknél töltöttem párommal. mely nagy csalódást okozott mind kettőnk számára. A hotel szép tiszta, csendes de az étterem kkiszolgálása kritikán aluli. Úgy választékban mint mennyiségben. Aszálloda vendégei nagyrészt ugyanazon a véleményen vannak, sajnálom hogy a szálloda tulajdonosai nem tesznek ennek érdekében semmit hogy ez javuljon, mert igy rontja a szélloda szinvonalát nagyon.
A hotel tetszett, lift van, a szoba tiszta, kényelmes. Elhelyezkedés kedvező, a városközpontban van és közel az Aqua Palace hoz. Wellnes rész egy kicsi jakuzzi, viszont sok fittnes gép van. A személyzet teljesen megfelelően kedves, szolgálatkész. Az étterem viszont csak közepes színvonalú, a pincérek kapatosak voltak, még egy fiatal lány is.
Egy kuponos oldalon vásároltam erre a helyre 3 napos hétvégét a páromnak ajándékként. A leírásban az volt, hogy egy sima 2 ágyas standard szobát kapunk, így nagyon meglepődtünk, hogy egy elég nagy apartman méretű szobát kaptunk nagy ággyal, előtérrel, nagy gőzkabinos fürdőszobával és erkéllyel.
A személyzet a recepción nagyon kedves volt mindig, és minden kérdésünkre mindig tudtak válaszolni, illetve mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat a helyen. Az étkezést egy különálló étterem - ahova egy ajtón keresztül lehet átmenni - szolgáltatta. Az ételek miőségével nem volt baj, de az adagok nem voltak túl jók, illetve vacsora esetén 3 féle ételből lehet választani, amelyek közül nekem a 2 nap alatt szinte egyik sem volt szimpatikus, de valószínűleg én voltam túl finnyás, mert a páromnak ízlett. Én az étlapról választottam, ami viszont nagyon finom volt és jó nagy adag. A reggeli szokásos volt, mint szinte minden helyen. Lehetett választani tojás, saláta, zöldségek, felvágottak és sajtok közül. Volt kávé, tej és tea is. A szálloda wellness részlege nem túl nagy, de épp elég, hisz ha valaki többre vágyik, átmegy a szemben található fürdőbe. Volt egy infra- és egy finn szauna, illetve egy pezsgőfürdő, ami 4 személyes. A szálloda egész területén nagy tisztaság volt, és a parkolás is megoldott volt a szálloda alatt található parkolóházban. Ajánlom mindenkinek!