2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 20.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kuponos oldalon vásároltam erre a helyre 3 napos hétvégét a páromnak ajándékként. A leírásban az volt, hogy egy sima 2 ágyas standard szobát kapunk, így nagyon meglepődtünk, hogy egy elég nagy apartman méretű szobát kaptunk nagy ággyal, előtérrel, nagy gőzkabinos fürdőszobával és erkéllyel.
A személyzet a recepción nagyon kedves volt mindig, és minden kérdésünkre mindig tudtak válaszolni, illetve mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat a helyen.
Az étkezést egy különálló étterem - ahova egy ajtón keresztül lehet átmenni - szolgáltatta. Az ételek miőségével nem volt baj, de az adagok nem voltak túl jók, illetve vacsora esetén 3 féle ételből lehet választani, amelyek közül nekem a 2 nap alatt szinte egyik sem volt szimpatikus, de valószínűleg én voltam túl finnyás, mert a páromnak ízlett. Én az étlapról választottam, ami viszont nagyon finom volt és jó nagy adag. A reggeli szokásos volt, mint szinte minden helyen. Lehetett választani tojás, saláta, zöldségek, felvágottak és sajtok közül. Volt kávé, tej és tea is.
A szálloda wellness részlege nem túl nagy, de épp elég, hisz ha valaki többre vágyik, átmegy a szemben található fürdőbe. Volt egy infra- és egy finn szauna, illetve egy pezsgőfürdő, ami 4 személyes.
A szálloda egész területén nagy tisztaság volt, és a parkolás is megoldott volt a szálloda alatt található parkolóházban.
Ajánlom mindenkinek!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Járja további értékelései
2024.10.02gyerekekkel
Elösször is a Welness részleg, bár mondták, hogy kicsi...de, nem gondoltuk, hogy ennyire... Egy Jakuzzy van, amit nem lehet bekapcsolni, max 1 funkciót, , és már a vízbe való " beereszkedés" is problémás.. Csúszós, bizonytalan lépcsőn lehet bemenni, ami 83 éves Édesanyámnak, nem volt egyszerű.....
2024.08.16gyerekekkel
Összességében tetszett a szálláshely, az elhelyezkedése jó,tiszta, rendezett környezet. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Röviden a negatívumok ,bár nem volt kirívó dolog: -a reggeli nem túl változatos ,de jól lehet lakni,a kávé ami jár hozzá nem főzött, nincs igazából kávé íze sem.(Lehet...
2024.08.07a párjával
A szállás szép, jó helyen van. Tiszta, kellemes, az igényeket teljes mértékben kielégítő. Nagy öröm volt számomra, hogy még lift is van, nem kellett gyalogolni második emeletre. Ja , még egy jó dolog, hogy a TV is működött. Kár, hogy az étkeztetésben csalódtunk, sok ilyen karakterű szállodában...
A Hotel Járja legnépszerűbb csomagjai
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
31.050 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Karácsony
69.930 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Nyugdíjas akció, nem csak nyugdíjasoknak
Napi árak (1 éjtől)
22.050 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
26.050 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Pihentető hétköznapok
Két ünnep között
71.715 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Szilveszter
75.180 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval