Hotel Korona Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló bemutatkozása
Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is.
Figyelmes,kedves személyzet, az ízletes ételek kellemessé tették az ott tartózkodásunkat.Mindezt fokozta a kellemes fürdő medence.Köszönjük a szép hetet.
Nem értékelni inkább javasolni szeretnék! Valamilyen szárítási lehetőséget a szobában! (pelenka szárító) Az éjjeli lámpa helyett olvasó lámpát! A svédasztalos megoldáshoz legalább 2 fő személyzetet !
A személyzettel, az étkezéssel elégedett voltam. A tisztasággal sem volt problémám, de érkezésünkkor a kijelölt szoba nem volt kitakarítva, kaptunk egy másik szobát. Az ágyak matraca kényelmetlen volt.
Nagyon jó helyen van a szállás közel mindenhez: fürdő, bolt, éttermek, fő utca, parkolás is megfelelő. jó bőséges reggeli, vacsora, csak ajánlani tudom.Ár értèk arányban jó
Családi kiruccanás volt. Teljesen átlagos hely, pici szobákat kaptunk a tetőtérben, így nagyon meleg volt, az ételek nem túl változatosak, de finomak voltak. Van mit fejleszteni rajta, de így nyár elején ár-érték arányban elfogadható. Kicsit csalódottak voltunk, de a medencét nagyon élvezték a gyerekek, mert csak ők voltak.
A személyzet nagyon kedves, az étel finom és bőséges volt. A Jakuzzi sajnos nem működött és a medence is elég kicsi és hideg volt. Összességében meg voltunk elégedve.
Nagy hiànyosàgok voltak a Hotelben./itt gondolok VC papir ,csak maradèk volt ki helyezve,ètkezöben,kàvès pohàr alàtèt,kis kanàl,sorolhatnàm.Az àgy szerintünk màs orszàgbòl be hozott hulladèk.
A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész. A konyha kitűnő, a minőség és mennyiség nagyon jó. A hotel közösségi tere nagyon szépen feldíszített. A fürdőszoba kissé kopott, de nagyon tiszta. Az ágyak kényelmesek.Jó ár-érték arány.Összességében kellemes ott tartózkodás volt.
A szállodában már harmadszor szálltunk meg, nem véletlenül. A szobák tiszták, a személyzet maximálisan kedves, segítőkész. A pincérek külön dicséretet érdemelnek. Az ellátás kiváló, bár régebben az étlapon és a reggeliben is jóval nagyobb volt a választék, de ez biztosan szezonfüggő is. Jó szívvel ajánljuk a Korona Hotelt másoknak is. Köszönjük!
Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda nagyon szép, a berendezés kényelmes, a wellness részleget jól ki tudtuk használni, de ez mind csak alap elvárás lenne a hotellel szemben :) Ami viszont magasan kiemeli az eddigi nem kis utazási tapasztalatunkból, az a személyzet kitűnő színvonala.
A recepciósok, az éttermi felszolgálók rendkívül udvariasak, készségesek, segítőkészek voltak, előre kitalálták a gondolatainkat is. Köszönjük, vissza fogunk térni!