A korszerű és családias Hotel Pávai az Európa-hírű fürdőváros, Hajdúszoboszló üdülőövezetében, csendes, nyugodt környezetben ígér zavartalan kikapcsolódást. A korábban panzióként üzemelő szálláshely 2013-ban teljes felújítás után háromcsillagos szállodaként nyitotta meg kapuit az utazóközönség előtt.
A termál- és élményfürdőtől mindössze 500 méterre fekvő hotel a kor igényei és a vendégek elvárásai szerint megújulva várja az ide látogatókat.
Nagyon tetszett a fogadtatás. Kedvesen és szeretettel vártak. Mindent elmondtak, felhívták a figyelmünket mit érdemes megnézni. Nem tolták előtérbe a saját hotelt, hanem ránk bízták a választást mindenben. Az ellátás bőséges és finom volt. A kiszolgálás gyors és udvarias. A kérdéseinkre, kéréseinkre azonnal válaszoltak.
Elhelyezkedése nagyon jó, bár az utcai szobák zajosak. Az általunk használt két szobához tartozó fürdőszobában nem működött a szagelszívó és ablak sem volt, csak a szoba felé tudtuk szellőztetni.
A zuhanylefolyók el voltak dugulva, az erkély irtózatosan koszos volt, a széfhez kérésre sem kaptunk kulcsot és kódot sem, a padlón hangyák futkostak, szúnyogháló nem volt egyik szobában sem, az egyik szobában az ágy inkább egyszemélyes méretű volt (a 2 gyereknek is nagyon szűkös volt), az ágyon téli nehéz paplanok voltak behúzva augusztusban. A bejárati ajtók szorultak, hangszigetelés a szobák között nem megfelelő. Reggelinél nincs kitéve tea filter és friss kávé sem. Vegetáriánus és vegán étkezést nem tudnak és nem is akarnak biztosítani (ehetetlen ételeket kínáltak fel vegetáriánus ételként, hiába kértem rántott sajtot, margarita pizzát, elutasítottak) bár ez csak érkezés után derült ki, hiába jeleztem korábban. Vacsoraidő este 5-7-ig, azonban, ha 6:50-kor érünk oda, akkor már erős pofavágás és szemrehányás áradatot kaptunk. Éjszakai bejutás nehézkes, de legalább izgalmas, mire az ember megtalálja,hogy a sok ajtó és kulcs közül melyikkel tud bejutni. Már több 3 csillagos szállodában voltam, de ilyen szörnyű vendéglátással és körülményekkel még nem találkoztam. Bármit kértem a válasz az volt, hogy ez van, mást nem tudnak és nem is akarnak biztosítani. A vendéget problémaként kezelik és nem is próbálnak a kedvébe járni. Teljes panziós ellátás mellett fogytam 2 kg-ot, minőségi étellel, itallal nem találkoztunk a 3 napos ottlétünk idején. Fogyókúrázóknak ajánlom a helyet.
Hát, ha nem szeretnétek sokat enni és finomat, akkor mindenképpen ajánlom...hotel nagyon szép és tiszta, de érdemes máshol enni, mert nem érdemes az étkezésért fizetni. Üdv
Hotel Pávai válasza
Köszönöm az értékelést. Remélem sikerül egyszer saját konyhát létrehozni, akkor majd teljesebb lesz a kínálat. Addig is igyekszem a lehető legjobb beszállítót megtalálni. Üdvözlettel: Éva
Szép szeptemberi hétvégét töltöttem ott baráti társaságommal. Szállást és a kötelező reggelit vettem igénybe. Azért nem adtam minden kérdésre kiváló választ, mert éreztem némi hiányosságot, amely valószínűsíthető, hogy csak a hétvége miatt volt. A fürdőszobából hiányzott a tükör, zuhanyozni nehezen lehetett, mert a szárán is folyt a víz.
Szerintem még egy polc vagy kis szekrény is elférne a fürdőszobában, hogy az ember a ruháit letegye valahová. Végül, pedig, semmilyen bankkártyával nem tudtunk fizetni. Ez kellemetlen volt számomra, mert a hely kiválasztásakor az ajánlatban nem csak készpénzes fizetési lehetőség szerepelt, hanem bankkártya és SZÉP kártya is. Tanulság: jobban utána kellett volna nézni, mielőtt lefoglaltam!
Az idei iskola kezdést nyaralással indítottuk - 3 gyeremekük örömére. Szuper időben érkeztünk Hajdúszoboszlóra, kellemesen fülledt nyári végi időjárás. Imádtuk a fürdőt, gyönyörű hely. A hotel csendes, nyugodt helyen fekszik, 2 percnyi sétára a fürdőtől és a szálloda sortól és 3 háznyira egy Coop abc-től.
Rengeteg étkezési lehetőséggel a környéken. A családi szobánk szuper volt, kényelmes és tiszta 2 tv-vel, 2 hűtővel, légkondival és wifivel. A személyzet kedves és segítőkész. A svédasztalos reggeli szuper volt, a menü-választásos vacsora is ehető. Egyetlen negaitívuma a szállásnak,hogy nincs saját konyhája. Így speciális igényeket (pl étkezési problémákat) egyáltalán nem tudnak kielégíteni. Ez a 21. században ngyakori probléma, jó lenne, ha megoldást találnának rá.
5 csodás napot töltöttünk el Hajdúzoboszlón és a Hotel Pávai látott vendégül. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A személyzet 5* a szobák 5* az ételek mennyisége pazar, ízük nagyon finom,csak annyit jegyeznék meg hogy mivel sok kisgyerek volt a szálló vendége a szakácsnak jelezném,hogy a csípős paprikát hanyagolja a főzésnél,mert sem a gyerekek sem a felnőttek nem voltak oda a csípős ételekért.
Nagyon jó környezetben van a szállás, meg voltunk elégedve a kiszolgálással, nagyon barátságos a személyzet, a tisztasággal nincs gond, a szobák modernek. Viszont a szolgáltatásokon szerintem még van mit fejleszteni, illetve bővíteni. Egyáltalán nem kínál programlehetőséget a szálloda.
A felújított szép szobákban sajnos a fűtés nem volt megfelelően szabályozva. Napközben hideg, éjszaka többször nagyon meleg volt. A reggeli friss péksüteménnyel jó volt, a vacsorák már nem annyira, főleg a szilveszteri svédasztalos vacsora mennyiségileg és minőségileg se volt túl jó.
Maga a Hotel, a szoba szép, tiszta. Az én szobámban nem volt széf, minibár - ami a tájékoztatóban le volt írva. A megjelölt programok nem lettek megtartva, a tájékoztatás is elmaradt, -egyik esetben. Gyakran lehetett érezni a dohányosok füstjét. /teraszon, erkélyen dohányoznak, beszivárog mindenhová. / A reggeli megfelelő, választékos.
A félpanziós vacsora nem választható, egyféle menüt szolgálnak fel. /étlap nem volt-aki nem szereti mit ehet? / A Hotelben semmilyen kikapcsolódási lehetőség nincs, az internet elérés a recepcióval szemben, általuk látható magasságban van a monitor. A tv -rádió nagyon jó, hogy van. A személyzet aranyos, kedves. Én inkább Panzióként tudom elképzelni a működést. A rózsa bekészítés kedves gesztus volt anyák napja alkalmából.
Nekünk nagyon tetszett a kiszolgálás, a szálloda saját medencéi, a gyógyvíz hőfoka. Jól eltudtunk lazulni, mivel egy hétvégi pihenés erről szól. Máskor is elmegyünk ide. Különösen jó, hogy itt még kezeléseket is igénye lehet venni. A környék is nyugodt, jókat lehet sétálni. Az étkezéssel is megvoltunk elégedve, bőséges volt a reggeli. A személyzet kedves, segítő készek voltak.