Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló bemutatkozása
A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat.
Nagyon jó az átjárás biztosítása, a prémium zóna, gyógyfürdő, stb szolgáltatásaihoz. Kedves személyzet, jó a konyha, bár lehetne több féle leves. Ami kevésbé tetszett: nagyon kevés magyar nyelvű csatorna van a külföldihez képest a tévén (Magyarországon vagyunk! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Csodálatos 4 napot töltöttünk el a hotelben és a fürdőben. A szálloda belülről szuper. Mindig finom illat volt a szobában és a folyosón. Nálunk minden jól működött a személyzet kedves. Az ételek finomak és változatosak voltak. Nem volt két egyforma vacsora. A kinti medence és a szauna csak még jobban fokozta a hangulatot.
A Prémium Zónába való bejutás maga a paradicsom. Az sem gond hogy az érkezés napján még nem lehet. Onnan a nagy fürdőbe át menni egy kis séta, és az egész nap a Tiéd! ! ! Szóval ennél jobb ajánlat nincs. Mindenkinek szívből ajánlom. Szép napot mindenkinek.
Elégedett voltam az ott töltött kikapcsolódással, amiért mégis azt jelöltem be, hogy "máskor nem foglalnák" azt csak a nagy távolság és így a fárasztó utazás indokolta. Nagyon jó volt az Árpád uszoda, de az Aqua Palace számomra csalódás volt, mert sok medence csak üres volt, a nagy külső területen nem volt se szék, se pad, csak bérelhető napozó ágy, a belépés után pedig - finoman szólva is - nagyon nehéz volt tájékozódni
Remek Húsvéti hétvége volt. Szoba kifogástalan a 3. emeleten, kilátás nagyszerű volt. Személyzet kiváló, minden segítséget megadott. Étkezések rendben voltak és a szakácsnak gratulálok. Nagyon finom volt minden. Összefoglalva máskor is stívesen megyünk ide. Eddig Hajduszóboszlón ez a hotel tettszett a legjobban.
Nagyon joll éreztük magunkat és egybevetve a szállás fantasztikus és az ételek felülmulhatatlan minöségüek voltak ,amit csak szem száj kiván a kiszolgállo személyzettel együtt,fenominális és nem értem hogy miért csak 3 csillagos hotel,mert járunk nagyon sok 4 csillagos wellnesz hotelekbe de nem mulja felül a magukét! ! !
Egyszoval kellemes meglepetést okoztak nekünk Husvétra és mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent. Csak hogy irjak valami negativat,egy kicsit messze volt a gyogyfürdö a fájos lábainkal! ! ! Mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent és a szakácsok ,pincérek,takaritonök és az összes perszonál elött le a kalappal maguk elött ,csak igy tovább , sok eröt kitartást és vendégszeretetet kivánunk mindnyájuknak,a legközelebbi ,,VISZONT LÁTÁSRA,,
A szálloda recepciósai nem tájékoztatják kellően a vendégeket az Aqva Word nyitvatartási, elérhetősége felől, és nem segítő készek. A bár alkalmazottai(kiemelném:Gabi nevű pultos hölgyet viszont messze menőleg dicséretben részesíteném(sok-sok csillag neki). Az ételek finomak, és elegek. Nagyjából hármas, az ötösből. Személy szerint én nem ajánlom az ismerőseimnek.
Hungarospa Thermal Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen visszajelzését! Kollégáink meghatározott protokoll szerint tájékoztatják a vendégeket érkezéskor, ennek tartalmát felülvizsgáljuk az Ön visszajelézése alapján. Bízunk benne, hogy válaszunk kielégítő az Ön számára és a későbbiekben mégis vendégeink között üdvözölhetjük!
2023. április 20., Görög Nikolett, Hungarospa Thermal Hotel
Kellemes, udvarias, elozekeny viselkedesforma az egesz Hotel teruleten. Maximalis az etterem kinalata, es kivalo minosegu, a felszolgalok figyelmesek, kedvesek, kellemes idotoltesben volt reszunk ott emiatt. A medencek meghittsege, nyugodt legkore, a benti ikermedence kellemes lagy hofoka gyogyitoan hatott. Koszonjuk a csodas hetet.
Az atjaras a gyogyfurdobe 2-dzer tortent meg, boven ekeg us vokt, mett nem a vendegek szolgalataban mukodtetik azokat. Kellemetlen, egezsegtelen agyonzsufolt meleg-forro pici medencék. A kintiben a feljavítas óta a a kiírt 90-110 cm helyett terdig ero vizben gazolunk a hidegben. Abszurdum. Csak fekve lep el a viz! Ami meg jo volt eveken át, a kinti 30-32 fokos medencet egyszeruen lezartak a vendegek elott. Na oda tobbet egesz biztosan nem megyunk, de ajanlani sem fogjuk senkinek. Ha mod van ra, eljuttathatnak a furdo fele panaszom.
Először jártunk ott és minden legalább úgy működött mint egy 5* hotelben! Fenomenális volt az ételek minősége, a kiszolgálás. A recepció ill bár kedvessége. A szoba berendezése, tágassága a szobaasszony kedvessége. Egy szóval hatalmas pozitív élmény ami mindent biztosított a gondtalan pihenéshez. Csak köszönettel tartozunk.
Nem tetszett: az étteremben nagy volt a nyüzsgés, sorbanállás. A folyosó túl zajos volt a gyerekek futkározása miatt. Viccből kopogtak az ajtókon. A fürdőszoba mindig büdös volt (csatorna szag). A román vendégek hangoskodtak. Előfordult, hogy a vízben zenét hallgattak mobilon. Azt gondolom, hogy a hotelbe pihenni jön az ember nem bulizni.
Csak a fin szauna működött, ellentétben a leírtakkal. Tetszett: a személyzet nagyon kedves és udvarias volt. Az étel változatos volt. A kiszolgálás is nagyon jó volt. A víz kellemes és tiszta volt. Naponta cserélték a vizet a medencében.
3 napot töltöttem a Hungarospa Thermal Hotelben. Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, figyelmes személyzet, tisztaság, nagyszerű ételek és kiszolgálás. Külön előny a fürdő közelsége, átjárási lehetőség. Újból tervezem a látogatását.
4200Hajdúszoboszló, József Attila utca 25.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• Spa & wellness center • fodrászat • manikűr • masszázs • pedikűr • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)