2018.augusztusban nyaraltunk a Hajdúszoboszlói Kenézy vendégházban. A szállás nagyon szép, kényelmes és nagyon megfelelő volt. A szállásadók nagyon kedvesek, figyelmesek voltak. Mindennel elégedettek voltunk. Ezért az idén is itt foglaltuk le szállásunkat. 6 fős baráti társaság Szombathely
Sajnos egyet kell értsek göndörkével. most júliusban voltunk. Telefonon velünk is közölték hogy 11-ig érjünk oda és a szállást 9-ig hagyjuk el. Meglepetésünkre mi is egy garázsból kialakított szűk szobának nem mondható helyiséget kaptunk. Levegőtlen, szűk valami volt. A reggeli egy melegszendvics.
Tavaly áprilisban voltunk itt egy kuponos akcióval. A szállás lefoglalása többszöri időpont egyeztetéssel történt, a tulajdonos arra hivatkozott, hogy ahol el lennénk helyezve, ott csőtörés miatt munkáltok folynak. Végül sikerült egy időpontban megállapodni, mielőtt lejárt volna a kupont.
Levélben értesítettek, hogy 11-12 óra között érjünk oda, mert utána családi programjuk lesz. Az ajánlatban reggelire péksütemény , vacsorára pedig sajátos tájjellegű étel szerepelt. Odaérkezésünkkor az épület mögötti két garázsból kialakított un. stúdió szobát kaptuk, mely elég szűkös és sötét volt. A reggeli péksütemény fejenként 1 db croassan volt, mely a közeli pékségben volt kapható 1 csomagban 4 db volt 27. -Ft. -ért. A vacsorára ígért tájjelegű étel mind a két nap ugyanaz volt, valami gulyásleveshez hasonló, hús nélküli étel volt, a teraszon feltálalva. A kiskutyánkat is vittük, melynek az elhelyezéséért 2000. -Ft/éjt fizettünk, de egy földes, szemetes tűzön napon lévő kennelben történt. Nem ajánlom ezt a szálláshelyet senkinek sem.
December első felében jártunk ott párommal. Születésnapi meglepetésnek szántam neki. A szállásadók nagyon kedvesek,figyelmesek,és szeretereméltóak,mindig figyeltek,hogy kellemesen érezzük magunkat,hogy jókat tudjunk pihenni ésfinomakat,frisseket enni. A félpanziós étkeztetésünk isteni finom volt,gusztusosan elkészítve.
Mind a ketten szeretjük a hasunkat a párommal,nem elég,hogy jól nézett ki,de még finom is volt. Arra is odafigyeltek,hogy welcome drinkkel várjanak,valamint arra is,hogy felújítás volt akkor az egyik fürdőben és ezért egy másik szálloda wellnes részlegét élvezhettük. Megfogadtuk,hogy visszatérünk még minden évben és visszük magunkkal a barátainkat is. Jernei Kinga
A szállás tiszta, szép, csendes. A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek. Többféle fürdőzésből lehet választani: városi termálfürdő, Béke Gyógyfürdő, Aqua Palace. Nekünk mindhárom tetszett. A reggeli bőséges, a vacsora egy kis fogadóban van, ahol szintén nagyon finom minden étel és készségesek a dolgozók. Sokszor szeretnék még visszamenni.