Szörnyű 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2013 augusztusi vihar után 1 nappal érkeztünk és sajnos egy beázott szobát kaptunk ami büdös volt,kb. 1 órás huzavona után cseréltek le egy másik szobára,amit mai napig nem értek, hogy miért adtak ki egy ilyen szobát ha volt üres szobájuk. A vacsorát nem jellemezném, de másnap reggel az előzőnapi csirkepaprikás svédasztalra került. Én már akkor elakartam hagyni a szállást, de a család többi tagja azt mondta várjunk hátha változik a helyzet,2. nap én már csak benéztem a vacsorára és távoztam, reggel a család közölte hogy itt semmi nem változik és azonnal távozzunk. A recepción érdeklődtem, hogy változás várható vagy marad minden, erre egy vállrántás volt a vállász közöltem azonnal távozunk. Foglaláskor a szállás 93. 000 volt 5 napra, távozáskor 2 napra először 57. 000 majd 47. 000 számoltak ki, mire közöltem max: 30. 000 vagyok hajlandó fizetni, ezt nem fogadták el így fizetés nélkül távoztunk. (Itthon kaptam egy levelet a szállodától 41. 000 ft-ot számlázott ki)Szállodai szoba a 2. tisztaságra megfelelő, étel értékelhetetlen, személyzet értékelhetetlen, a beltéri medencét nem volt időm megnézni, a kültéri medence kicsi, koszos és igénytelen. Itthon egy kicsit utána néztem a szállodának azt a véleményekből úgy tűnik főszezoni vendégeket, elhanyagolják csak a pangó időszakban fordítanak figyelmet a vendégekre.
Nagyon szép hely jártunk itt,imádom Hajdúszoboszlót ,Nagyon választékos étkezés,kisgyermekes családoknak is ajánlanám,kedves személyzet ,Nagyon jó fürdőzés lehetőség is van
Központi helyen van a szálloda zárt parkolóval. A szoba jó méretű, kényelmes. A reggeli és vacsora nagyon választékos és finom. Ebédre jó leveseket kaptunk. A gyógykezeléseket is kaptuk minden nap, épületen belül. Szép volt a karácsonyi ünnepség és másnap a kedves ajándéknak is örültünk. Az egész...
Nagyon barátságosak a személyzet, segítőkészek. A szobák tiszták és kényelmesek. Az ételek bőségessek és nagyon finomak. Tisztára Úrnak éreztük magunkat. A wellness részleg fantasztikus.