Átlagos 2013. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. január 17.
A két ünnep közötti időszakban töltöttünk el ebben a szállódában 5 napot. Összességében erős 3*-os hotel: erőssége a szobák tisztasága/berendezése/tágassága, illetve az ellátás minősége és mennyisége. Gyengesége a Wellness-részleg: a szálloda volumenéhez képest kicsi, abszolút nem volt szimpatikus, hogy a 8 éves kislányomat ugyan nem engedték be a "felnőtt" medencébe, de a gyermekmedence a fürdőrészleg ellentétes felében volt, ahova pedig mi nem mehettünk be, bár nem is nagyon vágytunk rá, hiszen szinte hideg volt benne a víz...Tehát választanunk kellett: vagy a gyerek fürdik, vagy mi. Valamint a medencékre véleményem szerint igen csak ráférne egy alapos felújítás is. Azonban a játszószoba *5-ös! A szálloda személyzete nagyon kedves és segítőkész, különösen az étteremben. Összességében jól éreztük magunkat, ár/érték arányban elégedettek voltunk.
Nagyon szép hely jártunk itt,imádom Hajdúszoboszlót ,Nagyon választékos étkezés,kisgyermekes családoknak is ajánlanám,kedves személyzet ,Nagyon jó fürdőzés lehetőség is van
Központi helyen van a szálloda zárt parkolóval. A szoba jó méretű, kényelmes. A reggeli és vacsora nagyon választékos és finom. Ebédre jó leveseket kaptunk. A gyógykezeléseket is kaptuk minden nap, épületen belül. Szép volt a karácsonyi ünnepség és másnap a kedves ajándéknak is örültünk. Az egész...
Nagyon barátságosak a személyzet, segítőkészek. A szobák tiszták és kényelmesek. Az ételek bőségessek és nagyon finomak. Tisztára Úrnak éreztük magunkat. A wellness részleg fantasztikus.