Egy hétvégét töltöttünk el Hajdúszoboszlón, a szállásunk a Szoboszló Apartmanban volt. Az apartman nagyon igényes,tiszta, megfelelően tágas,modern bútorokkal és klímával. A szálláshely az igényes kialakításnak köszönhetően nagyon otthonos, minden rendelkezésre állt, amire szükségünk volt.
A személyzet udvarias, a recepción az ügyintézés gördülékenyen zajlik. A reggeli minősége és a választék teljes mértékben megfelelő volt, a személyzet gyorsan gondoskodott az elfogott ételek utánpótlásáról, külön kérni nem kellett. Negatívumként megemlíthető, hogy az első napon elég sok hangyával találkoztunk, a probléma kezelésére viszont a szekrényben volt elhelyezve hangyairtó szer. Erre érdemes lenne jobban odafigyelniük. Ennek ellenére bárkinek ajánlom szálláshelyként, mi is szívesen visszatérnénk. Aki ide tervezi a szállását, számítania kell a központi elhelyezkedés miatt arra, hogy 23 óráig szomszédos vidámpark zaja és a környező éttermek zenés műsora behallatszik, viszont nem kell messzire mennie, ha a fürdőbe szeretne menni, vagy a városban szeretne szétnézni.
4200Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6. B II/17.