Thermal Hotel Victoria Hajdúszoboszló bemutatkozása
A szálloda a város üdülőövezetében, saját pihenőparkkal, szabadtéri élmény- és fedett gyógymedencékkel, 72 db szobával várja vendégeit. Minden szoba fürdőszobás, erkéllyel, telefonnal, rádióval, minibárral, széffel és televízióval ellátott. Hotelünk ideális környezetet biztosít kisgyermekes családok számára.
Játszótérrel, előzetes egyeztetés alapján gyermekfelügyelettel, változatos gyermek programokkal, díjtalan játszószoba-használattal várjuk a pihenni vágyó szülőket, és mozogni, játszani vágyó gyermekeiket. A szálloda étterme nemzetközi és magyar ételek mellett előzetes egyeztetéssel különböző diétás, fogyókúrás és reformkonyhával várja vendégeit. A szálloda földszintjén lévő fedett fürdőben 32°C-os és 36°C-os termálvizes medence található. A 270 m2 vízfelületű szabadtéri élménymedence nyolc élményelemmel (nyakzuhany, masszázspad, sodrófolyosó…) májustól októberig áll vendégeink rendelkezésére. A szálloda saját gyógyászati részlegén – szükség esetén reumatológus szakorvos segítségével – számos kezelés áll a vendégek rendelkezésére.
Kellemes hetet tölthettünk volna párommal a szállodában. . . de egy kicsinyesség miatt ez nem valósulhatott meg. Vacsoránál egy pohár vizet kértünk, de a harmadik naptól kezdve már nem kaptunk a Főnök utasítására hivatkozva. Egy pohár csapvíz! Érdemes ilyen bagatell semmiség miatt vendégeket elriasztani? Kellemetlen, megalázó volt.
Mindenhol, amerre jártunk, ez sohasem volt probléma, sőt készségesen hozták jégkockával, utána rendszerint rendeltünk sört, bort is. Ehhez viszont ettől kezdve abszolút nem volt kedvünk. Kellemetlenek voltak a vacsorázások szomjazva. Kikényszeríteni, hogy fizessünk, ha evés közben egy pohár vizet kérünk? Kár, mert a többi jó volt, ez viszont sértés volt. Egyébként volt sörfogyasztásunk az első három nap a pohár víz után, amíg nem lett megtiltva! Személyzet udvarias, felszolgálók magatartása kiváló! Az ételek finomak voltak, a húsok viszont túlsütöttek, nem zaftosak. A TV nagyon magasan van,székből nézve kényelmetlen. Az ágybetét szétcsúszik, le a keret széléről, nem biztonságos. A parkban nincsenek a műanyag asztalok, székek letisztítva.
Nem találom név változtatás után a Thermál Hotel Garden-t /Thermál Hotel Viktória volt/ az itt jártam. hu-n, igy ide tudom leirni a véleményemet. Az elmúlt napokat a szállodában töltöttük az unokákkal, tegnap jöttünk haza. 5 éve már jártunk ott, mikor Viktória volt. Sok minden változott azóta. /Új Tulajdonos/ Gyönyörűen fel lett újitva.
A külső homlokzat friss festést kapott, ugyan úgy mint a szobák, és a többi helység amit a vendég használ. Az erkélyeket is felújitottak, bár hiányoltam a ruha szárítási lehetőséget. Újak a fürdőszobák, a szobákba a padló, a falak festése, a matracok, és a TV is. Ki vannak cserélve az ablakok, és minden szobán szúnyogháló van, ami ebben a szúnyoginvációs időszakban igencsak hasznos. A személyzet nagyon kedves, a recepcióstól az éttermi dolgozóktól, a takaritókig mindenki. A ételek megfelelőek voltak. Hálásan köszönjük. A szálloda parkja szép és rendezett. Egyetlen dolgot nehezményeztem hogy a kinti medence vize olyan hideg volt, kb 23 fokos, hogy csak térdig merészkedtem bele. Összegezve a nyaralást, jól éreztük magunkat és az unokáink is a Thermal Hotel Gardenban. Máskor is elmennénk. :-)
Katasztrofa! ! ! ! A kèpek mik fent vannak a neten az oldalukon koràntsem fedik a valòsàgot! Mi is hibaztunk,hogy nem nèztük meg a kommenteket. . 3 ejszakara fizettünk be. . màr a recepcion èrkezeskor követeltek az idegenforgalmi adot +3 a napra a parkolàsi dijat(amugy a szàlàsdijat utaltuk). .
A szoba amit kaptunk koszos volt. . foltos szőnyegek. . a 3 ègőböl 1 vilagitott kb este 10 ig,mikor a kislàmpàt felkapcsoltuk,erre a szobàban elment a villany(zarlatos volt a làmpa)Bogarakrol nem is akarok beszelni. . . masnap reggel termeszetesen semmi melegviz. . ott döntöttük el h ennyi elèg lesz nekünk! ! Mikor kijelenkeztünk a vàlasz az volt h felújitas alatt àllnak(persze azert nem takaritanak). . . azt igertek h visszautaljak a 2 napot. . . a szàlloda udvaran kb derekig erő gazkupac talalhatò. . . undoritò az egesz. . . senkinek sem ajanlom! ! ! ! par ezer forintal fizettünk többet 1 masik szàllodàban,ès itt minden tökèletes! !
Férjemmel és a szüleimmel töltöttük itt a kis pihenőnket! Mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak voltak és a személyzet kedves és segítőkész volt. A gyógyvíz is tiszta volt. :) Tiszta volt a szoba és a fürdőszoba is! Biztos fogunk még ide jönni! :) Köszönjük szépen a Victoria Hotelnek! :)
Párommal és Unokánkkal vettük igénybe a hotel szolgáltatásait. Maga a hotel épülete kissé leharcolt állapotot mutatott, de a személyzet kedvessége, a konyhája mindenért kárpótolt. Tetszett a kültéri medence, és rosszabb idő esetén igénybe lehet venni a belső melegvizes medencéket is.
A Hotel viszonylag közel van a gyógyfürdőhöz. A szobák nem túl nagyok, de az erkély tágasabbá teszi. A szoba, fürdő megfelelően tiszta. A svédasztalos reggeli és vacsora változatos, bőséges,jó ízű. Külön előnye a szálláshelynek, hogy van saját 2 db különböző hőfokú termál medencéje (fedett), valamint szauna is.
Jó idő esetén a külső stand medence használata és a kert is kellemesen szolgálja az itt tartózkodók pihenését. További pozitívum, hogy a szálláshelynek saját gyógyászati részleges is van. Tehát, ha valaki csak pihenni szeretne, tulajdonképpen ki sem kell mozdulnia a szállás területéről. Fürdő köntös, üdvözlő ital, napi törölköző csere, hajszárító, mi kell még? Hajdúszoboszló áraihoz képest kedvező árfekvésű, a szolgál-tatások figyelembe vételével.
Az egész hely kicsit lepukkantnak hat, ez még nem is lett volna baj, teljesen pozitívan álltunk a dologhoz. A probléma a második napon volt mikor az ágy televolt hanygákkal, persze ezt jeleztük és készségésen átraktak egy másik szobába ahol nem volt gond. Az étel kicsit lehetne változatosabb, de finom. A központ rényleg ottvan pár méterre. Végülis jó volt.
Hajdúszoboszlón a sétáló utca közelében mégis csendes nyugodt környezetben van a szálloda. Eddig három alkalommal voltunk ott.Egyszer télen,két alkalommal nyáron.Számomra nagyon kellemes hely,szép nagy parkkal,jó szolgáltatásokkal és szuper étteremmel.A személyzet kedves figyelmes. Ár érték arányban nagyszerű.
Az utóbbi 3 évben a nyarat itt töltöttünka férjemmel. Megérkezésünkkor üdvözlő itallal vártak, ami nagyon jól esett. A szobánk rendezett, tiszta, a fürdőszoba törülközővel felszerelt. Az étel választékos, nagyon finom, kiadós. A felszolgálás előzékeny, udvarias. Igénybe vettük a hotel szolgáltatását, masszírozást kértünk.
A masszőr nagyon udvarias, beszélgetés közben közös témát is találtunk. A wellness részlegben gyógyvíz, szauna található. A kinti medence vize lehetne egy kicsit melegebb, akkor még több vendég maradna ott napközben is a szállodában. Összegezve nagyon szép 5 napot töltöttünk a szállodában, ajánlom másoknak is.
Egy elõadàsra mentünk. Az ételek finom és bõséges volt. Egyes pincérek feltünõen borravalò centrikusak. A tv nézhetelen, mérete mikrò nagysàgú (közben cserélték, jobb nem lett) . Parkolàs jòl megoldott. A paplan nehéz , a pàrna kemény.