Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Közel a strand hátsó bejárata kb. 200m. Központ kb 600m, tehát az elhelyezkedése jó volt. 2 Standard szobát kértünk, ami méret és felszereltség szempontjából megfelelőnek mondható, tisztasággal nem volt gond, viszont az általunk használt két szobára ráférne egy kis karbantartás, a többi szobáról nem tudunk nyilatkozni, mivel azokat nem láttuk.
A teljesség igénye nélkül egy pár példa: szoba 1: szekrényajtó leszakadva, szekrény mellé téve, tetőtéri ablak redőny leszakadva, a sötétítés nem megoldható, a WC folyamatosan folyik, a szék karfája lógott, kb 8 cm kilengéssel. szoba 2: szekrényajtó leszakadva, szekrény mellé téve, légkondi működésképtelen, hűtőrács a földön, hőmérsékletérzékelő kiesve a földön, szék kartámlája kiszakadva, zuhanyzó gégecső megtörve, spriccel mindenhová. Maga a szálloda is egy kicsit lelakott, egyes részeiben nem befejezett, de már amortizálódik, csempe felpattogott, kinti lépcskorlát törött stb. Személyzet átlagosan mondható, mindenben készségesek voltak.
Ami leginkább tetszett az a személyzet, különösképpen a felszolgálók közvetlensége, humora . Vidámabbá tették az étkezéseket . Sosem kellett sokat várni az ételekre . Még a takarító kislány is aranyos, közvetlen volt . A személyzet segítőkész . Tisztaság mindenhol kitűnő volt .
A fürdőszobában sokat kellett várni, mire jött a meleg víz , percekig folyatni kellett a vizet hozzá. A hajszárító nem működött . A törölköző nem igen volt nedv szívó, törülközés után is vizes voltam . Ami viszont nem igazán nyerte meg a tetszésemet az a korlátlan fogyasztás mikéntje volt. Amennyiben ugye korlátlan, miért korlátozódik az étteremre és a hallra . Ha a kikért italt felviszem a szobába, már fizetnem kell érte ,de ha kiviszem a kertbe , akkor nem . Most akkor korlátlan, vagy sem ? Ha úgy veszem nem az . Nem a minibárt használom ,amiért természetesen fizetnem kell, hanem a foglalás árában benne lévő , meghirdetett szolgáltatást használom .
Nem is tudom hol kezdjem . Sajnos a szoba és a hotel teljesen átlagos vagy annál is kevesebb . Nem ezt várnám egy 4 csillagos szállodától. A bejárati rész kb elmenne de hátul és oldalt is gondozatlan , a konyhából származó szemét szétdobálva hátul . A szobában a lékondicionáló miatt a pihenés szinte lehetetlen .
Csörög zörög szörcsög kikapcsolt állapotban is . 6 napot voltunk a 7 helyett de egyszer sem volt takarítás vagy esetleg törölközők cseréje . A szobaszéfet nem sikerült még a kérésemre sem megjavítani pedig volt a szobában kettő is . Az már csak hab a tortán hogy a TV sem működött de legalább azt kicserélték . Az ételek ehetőek de semmi extra . A székek állapota nem egy 4csillagos hotelhoz méltó de inkább semelyikhez , foltosak kényelmetlenek . Mi teljes ellátást kértünk amiben elvileg korlátlan ital fogyasztás is van . A hotelban kaptuk az információt hogy ez csak reggel 8-tol este 8-ig igaz. Persze ebben az időpontban van a legkevesebb vendég mert ugye a strandon fürödnek :) Szóval ez így nem korrekt szerintem . A velnes részleg jó volt, jó a medence is és a pezsgő fürdő is . A strandon a 10%-os belépő kedvezményről nem tudnak és ezért nem is kaptunk , de ez igazából nem is érdekelne . Sajnos az elszámolásnál is voltak gondok :) Ezért figyeljen mindenki hogy mit is fizet :) Pl én kétszer fizettem ki a turisztikai adót a figyelmetlenségem miatt vagy azért mert bíztam a korrekt elszámolásban . Valószinűleg még tudnám folytatni de szeretném inkább elfelejteni ezt a nyaralást minél hamarabb . Igen és egy nappal hamarabb el is jöttünk mint a kifizetett időpont volt .
A hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel a fürdő. A parkolás az udvarban kicsit nehézkes, kevés a hely, de a közeli nem fizető parkolós utcában megoldható. A személyzet nagyon segítőkész, barátságos, udvarias. Az ételintoleranciámat figyelembe véve minden alkalommal megoldották a desszert biztosítását.
A pihenésünk alatt nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, intelligens volt, azonnal a rendelkezésünkre álltak. A reggeli nagyon bőséges és finom. A vacsora friss és ízletes volt. Összességében mi nagyon kellemesen pihentünk!
A hotel jó helyen van, de sok negativ tapasztalatunk volt. A tisztaság egyenlő a nullával, a fürdőszobában nincs folyékony szappan, a wc ülőke olyan volt mint amit lehánytak, a szőnyeg sáros és foltos volt, a bútorok szét voltak esve, az éjjeli lámpákban nem volt égő, a konnektor kilógott a falból, balesetveszélyes volt.
A TV szemcsés volt, nézhetetlen. A massaget egy 72 éves idős bácsi végezte, a massage ágy egy koszos lyukban volt. A szolárium részben működött. A medence hideg volt, a szauna nem működött, a jakuzzi koszos volt. A konditerem kicsi és elavult eszközök vannak benne. Korlátlan italfogyasztásban kb négyféle italból lehetett választani. Az étteremben közel sem úgy volt megterítve ahogy a honlapjukon van. Az étel menza jellegű volt, mindig ugyanaz, csak más variációkban. Egyedül a reggelivel nem volt gondunk. Koszos, foltos volt az üléshuzat a székeken. Utolsó napon mikor kijelentkeztünk kértünk számlát, de nem kaptunk. Az idegenforgalmi adóról kaptunk blokkot. Senkinek nem ajánlom ezt a helyet, sőt még az embereket is becsapják, mert a honlapon minden szépnek és jónak van feltüntetve. Ez a hotel még 1 csillagot sem érdemel meg.
az épület nagyon szép, szobánk kényelmes és tiszta volt. A személyzet segitőkész, barátságos, udvarias. A reggeli és a vacsora mennyisége és minősége kifogásolhatatlan. Rossz idő ellenére is nagyon kellemes hat napot töltöttünk a szállodában, ha tehetjük még visszamegyünk.
Welness részlegük nagyon nagyon gyenge foglaláskor nem tüntetik fel hogy a gyerekek csak fél adag vacsorát kapnak desszert a vacsora után 1 szelet sütemény szobában régi elavult tv szemcsés alig lehet látni valamit hütőttől aludni nem lehet olyan hangosan szol udvarba a parkolás szinte lehetetlen kevés hely van
Hétvégén voltunk (2 éjszaka, all inclusive). Elég forgalmas volt a hely, de nem túlzsúfolt. Jól éreztük magunkat, visszatérünk még valamikor. A személyzettel maximálisan meg voltunk elégedve, a bárban dolgozó pultossal kiemelkedően. Mindenki kedves és segítőkész volt. Elromlott a hajszaritó (előfordul) és azonnal adtak másikat, rögtön javitva így a hibát.
Az ételek hagyományos magyaros ételek. Reggeli-ebéd-vacsora benne volt az allinclusiveban, és az italok is. Reggeli svédasztalos volt, ebéd és vacsora tányérszervizes. Nem volt óriási választék, de tudtunk találni számunkra megfelelő fogást minden alkalommal. Az adagok megfelelőek. Mi nem tudtunk olyat kérni, ami külön fizetős lett volna. A wellness részleg nem túl nagy. Az allinclusive szolgáltatások 08:00-20:00 között működnek. Összességében egy pihenésre tökéletes, családias hangulatú kis hely, ami ár-érték arányban nagyon jó!
A szoba bútorai nagyon rossz állapotban vannak, kopottak, a székre nem ajánlatos ráülni bármikor széteshetnek, szerintem baleset veszélyesek. Az ablakok , a függönyök, és a redőnyök nagyon koszosak nem értem ezekre mért nem fordítanak kellő figyelmet. A fürdőszoba kritikán aluli. A wc ülőke törött, a tusoló állapota szörnyű , ilyet még nem is láttam .
A Hotel külső része rendezetlen, nagyon elhanyagolt , kár érte mert üde színfoltja lehetne a létesítménynek. A személyzet udvarias volt, a felszolgált ételek ízletesek voltak de nagyon egyhangúak, gyakorlatilag mindig ugyan az volt a választék.