Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Félve mentünk a szálláshelyre,mert nagyon sok negatívumot olvastunk róla.Szerencsére kellemes csalódás ért bennünket.A személyzet figyelmes és nagyon kedves volt. Az ételek nagyon ízletesen voltak elkészítve,és a szobánk is a várakozásoknak megfelelően tiszta és kényelmes volt.Bármikor visszamennénk.
Megérkezéskor csalódás volt. Egyedül a recepciós hölgy volt kedves, a férfi alkalmazott flegma volt. A szoba tiszta volt, viszont az ágy kényelmetlen. A padló kényelmesebb volt ,az éjszaka egy részét ott töltöttem. A fitness részleg mégnagyobb csalódás.
A jakudzi oldalán vastagon felrakodott kosz volt, eggyetlen medence jéghideg vízzel,konditeremben alig volt valami és azok eggyik része hibás volt. Eggyetlen pozitív dologként a reggelit tudom említeni. Összesítve ablakon kidobott pénzként emlékszem erre a pár napra. Sajnálom
Az étkezéseknél nem gondoltak a diabéteszesekre, laktózérzékenyekre, vegetáriánusokra. A vacsorát minden este ugyan azok közül lehet választani. A rántott hús nem alternatíva egy szállodában. A tájékoztatás gyenge. Számlát nem kaptam kézhez.
Három napot, két éjszakát töltöttem el a párommal a Hotel M Wellness szállodában, félpanziós ellátással, amely szinte tökéletes volt, a személyzet nagyon figyelmes, a reggeli a vacsora bőséges változatos, a wellness részleg szintén első osztályú, minden meg található benne ami biztosítja a nyugodt és kényelmes kikapcsolódást. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
A Hotel M Hajdúszoboszló kellemes részén, nagyon jó helyen található. Közel van a Strand bejárata, jól járható, szép utcában van, ami nem túl zajos, de mégis könnyen elérhető a központ is. Kívülről szép látványt nyújt a Hotel. A recepción korrektűl fogadtak. Szobánk a második emeleten volt, szerencsére az árnyékosabb oldalon, parányi erkéllyel.
Az erkélyen nem fért el egy szék sem, de nem is volt kint. Erkély csak a második emeleti szobákhoz volt. A szoba kicsi, jellegtelen, tiszta, de pl. a szőnyeg foltos volt. A füdőszoba tágas, kényelmes volt, kevés pakolós résszel és akasztóval. A légkondícionáló használhatatlan volt: a gyerekágy fejénél, egy méteres körben jéghideget csinált, máshol nagyon meleg maradt a levegő, ez nagyon elrontotta az ott tartózkodás élményét. Az ágyak nagyon kényelmesek voltak. A wellness részleg kicsi, elhanyagolt. A személyzet idős, nem túl kedves emberekből állt. Az étel finom és bőséges volt. Reggelire öt napig ugyanazt kaptunk.
Nem tudom, hogy ki az, aki szerint ez egy remek szálláshely, és ezt le is írja ide, de ez kritikán aluli. Nem vagyunk különösebben kekecek, elég sokat szállodáztunk már Magyarországon, nincsenek nagy elvárásaink, de ez nagyon alsó kategóriás. Nem 4 csillagos, hanem alulról 3. Éppenhogy. El lehet lenni itt, de kényelemről, pláne kiválóságról szó sincs.
Annyiért, amennyiért itt meg lehet szállni, sokkal jobbat is lehet kapni. Részletekben: - Zajos: Egy vidámparkra néz a hotel egy része, tehát éjfél, egyig nincs alvás. A falak papírvékonyak, minden áthallatszik. - Koszos: A fürdőszoba, koszos, a csapok rozsdásak, nincs nejlon belekészítve a szemetesbe. - Az ágyak: Kényelmetlenek Az ágynemű műszálas, tapadós, az ágyak kifeküdtek,kényelmetlenek. - Nincs klíma: Azaz valami özönvíz előtti rozsdás szerkezet van ugyan, ami kicsit sem hűti le a szobát. - A wifi alig vánszorog
Étterem: - Az étteremben "újrahasznosítják" a dolgokat. A baracklés tartó BELÜLRŐL PISZKOS, a reggelire kikészített tányérokon a legyek járkálnak. A pincér nagyon barátságtalan. Wellnes:
- Egy mini hideg vizes medence van az egész szállóra, jéghideg vízzel. A víz több centisen áll a medence körül. Szóval, ide csak akkor menjen valaki, ha nagyon muszáj, de még akkor se. Igénytelen a belső, sok apró kis részlet nincs rendben. Az egész szállón az érződik, hogy egykor nagy ambíciókkal indult, de már régen leamortizálódott és mindent elhanyagolnak.
A hotel a pihenni vágyók igényeit tökéletesen kielégíti . .Csend,nyugalom,tisztaság,udvarias kiszolgálás jellemzi . Az ételek finomak és bőségesek. A személyzet figyelmes,segítőkész . Kedvünkre volt a Wellness részleg használata . Nagyon jól éreztük magunkat . Üdv : Novák József és felesége
Meg voltunk elégedve mindennel,.Nagyon segitő készek voltak.rugalmasak ,készségesek.Szivélyes fogadtatás fogadott bennünket.Ételek finomak és bőségesek voltak.Tulajdonosoknak és a személyzetnek innen a messzi távolbol kivánunk további jó egészséget és jó munkát üdv Kozselka család
A feleségemmel és a kislányommal töltöttünk el 2 éjszakát a Hotel M Szállodában. Nagyon megvoltunk elégedve mind a személyzettel, mind az ellátással. A rossz idő miatt az idő nagy részét a szállodában töltöttük, teljes nyugalom, megfelelő kiszolgálás.