Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás kényelmes , tiszta, csendes. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Az ellátás maximálisan megfelelt,finom bőséges változatos ételek. Az idős pincér korát meghazudtolva végezte a dolgát,kedves készséges,szimpatikus. Családias légkör. Szívesen mennénk ide máskor is.
A tulajdonos rendkívül kedves és előzékeny volt. (Amikor valami miatt nem tetszett a szoba, azonnal adott olyat, amivel nagyon meg voltunk elégedve. ) A reggeli-ebéd-vacsora nagyon bőséges és változatos volt. Nagyon jó volt az étkezések időbeosztása, de egyszer a fürdőkúra beosztása úgy jött ki, hogy nem volt időnk ebédelni, azonnal, készségesen adtak hideg ebédet.
A helységeink tiszták voltak, a személyzet kedves, udvarias. Búcsúzásnál szívélyesen meghívtak a következő alkalomra is. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük!
A szálló ahol foglaltunk,welness szállónak van "nevezve". Hát odaértünk. Kedvesen fogadtak minket,ebéd után lendületesen átöltöztük. Fürdőköpenybe bújva, a 4 éves kislányommal az élen elindultunk wellnesselni! A "wellnessrészleg"1 db jakuzzi ami 8 személyes. De akkor négyen kényelmesen betöltötték!
A feleségem ekkor sarkonfordult fogta a lányom és vissza indult a szobába. Én dühöt,és szégyent éreztem hogy ilyen helyzetben vagyok. Magyarázza meg valaki egy négy éves kislánynak hogy a régen várt fürdőzés mért marad el! Természetesen a reklamáció után (amit értetlenül fogadtak) minden kedvezményt megkapunk amit igénybe veszünk. (Szerinted) Egy átlagos panzionak hívnám! Hatalmas csalódás! A második napon átmentük az Aqva palac fürdőbe. Várakozásaimon felüli volt bőven! Végre jól szórakozott a családom. Másnap reggeli elött rendeztem az anyagiakat. (minden kedvezménnyel) Majd jó képet vágva ahoz hogy átvágtak,reggeliztünk és mihamarabb távoztunk. Nekünk csalódás volt,és a másik pár akik ugyancsak kisgyerekkel érkezett ugyan így érez. Többet a környékre sem megyek! Ha wellness mellett döntök sokkal körültekintéssel választok,hogy mikor hazaérek ne érezzem kidobott pénznek a dolgot.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a személyzet kedves, az ellátás bőséges, az ételek finomak.A hotel csendes helyen található, a fürdő csak pár percre van. Nagyon kedvező áron tökéletes kikapcsolódásban volt részünk.
Az étkezéseknél a kiszolgálás gyors és zökkentőmentes volt,a választék minden étkezésnél kielégítő volt. A személyzet nagyon segítőkész,kedves közvetlen. A welness részlegnek volt némi hiányossága,mert a az egyetlen hideg vizes medence éppen felújítás miatt nem üzemelt,ami viszont csak megérkezésünkkor derült ki. Kompenzálta viszont a strand közelsége. Mi remekül éreztük magunkat.
Csodás napokat töltöttünk a Wellnes Hotel-M szállodában,kedves volt a kiszolgálás,az ételek finomak,változatosak voltak.A személyzet segítőkész és kedves volt.Csendes helyen van a szálloda,nagyon alkalmas egy kis kikapcsolódásra.
Az év végi kikapcsolódásra és pihenésre a Hotel M-t választottuk. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet udvarias és segítőkész. Az ételek mind mennyiségileg, mind minőségileg kifogástalannak mondható. A szilveszter szerintem nagyon jó hangulatban telt el. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a Hotelt.
Teljesen jól éreztük magunkat a párommal a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Mi mondjuk kicsit fürdeni és pihenni mentünk le igaz számomra a wellness részlegben a melegvíz túl meleg a hidegvíz pedig túl hideg volt. A párom viszont teljesen meg volt elégedve a melegvízzel tehát én azt mondanám teljes jó volt.
Még mindig 4 csillagosként hirdetnek pedig ez még egy közepes panziónak se megy el. Ez volt az első és utolsó, hogy egy helynek nem jártunk utána alaposan! A 4 csillag nem itt kezdődik. Koszos szőnyeg, lógó konnektorok, vízköves fürdő, hideg víz. 40fokos szoba, légkondinak se híre se hamva nem volt a szobában. Nem ajánlom senkinek!
Szívesen maradtunk volna még. Tényleg stresszmentes napokat töltöttünk ott. Személyzet kedves, segítőkész. Teljes ellátást kértünk, ami nagyon finom és bőséges volt.