Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Istenien èreztük magunkat a Hotelben. Nagyon kènyelmes. Kipihenten èrkeztünk haza.Az ètelek bő választèka mennyisège elegendő. A wellness részleg is kiváló. Nyugodt környezetben található. A szemèlyzet nagyon kedves segítőkész. Mègegyszer elmegyünk a Hotelbe.
Jól éreztük magunkat.A felszolgálók nagyon segítőkészek,az ételek finomak és elegendőek voltak.A szálloda tisztasga is rendben volt csak a fürdőszobában ki lehetne cserélni a szemetest.A szálloda elhelyezkedése is jó,távol van a többi szállodától de gyalog mégis minden kőzel van.Én ajánlani tudom .
a szállodában mintha nem tudnának az itteni-akcioiról, valószinuleg nem kaptunk minden kedvezményt, de ez semmi új a számunkra, csak kicsit furcsállom ezt a hozzáállást - mintha nem lenne fontos a vendégek véleménye
Kellemes családias környezet és figyelmes,udvarias kiszolgálás.Megfelelő hely a kikapcsolódni vágyók számára! Tökéletes pihenés és ellazulás az erre vágyók részére!
2 éjszakát 3 napot töltöttünk itt a férjemmel és 8 hónapos kislányunkkal. "All Inclusive" ellátásban. A szobában a szőnyeg csupa folt volt, a fal foltos, a szék szintén. Mikor a szobába beléptünk a falon egyből 3 pók fogadott minket. A fürdőben a csapot és a zuhanyzót szétmarta a súrolószer.
Az ágy minősíthetetlen, alvásra nem alkalmas - kifeküdt. Minden rúgója bennünk állt alvás közben. A redőny belseje penészes. - de legalább volt redőny, ez pozitívum :D
A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, nagyon sok munka hárult rájuk. (1 felszolgáló az egész hotelre) Az italfogyasztásnál egyszerre egy féle italt lehetett kérni. . . a vége felé már kérni sem mertünk :D
A reggeli bőséges, az ebéd finom ami vacsorává átalakul :D Az ebédlőben a székek foltosak. A wellnesst nem használtuk. Összességében jól éreztük magunkat, a hozzászólásokat olvasva tudtuk hová megyünk - mindenre felkészülve. :)
Ismét jól éreztük magunkat,az ételek finomak,és bőségesek,a személyzet udvarias,és szolgálatkész.Renkivűl csendes környék,közel a fürdő.Egy problémám viszont volt az ágymatracra valamilyen zörgős (vizálló?)huzatot rögzítettek ami igencsak zavaró volt.Ettől független jól éreztük magunkat,és elégedetten távoztunk.
Több 4*-os hotelben jártunk már, viszont ez alulmúlta mindegyiket. A képek egyáltalán nem felelnek meg a valóságnak. Négy éjszakát töltöttünk el itt, nincs messze a strandtól és megérkezésünkkor a személyzet kedvesen viselkedett. A szobánk tágas volt, viszont eléggé elhanyagolt, a wifi nem működött megfelelően, a tv mindig zavaros volt, többször el is ment az adás.
Az erkély kicsi. A szomszéd szobákból minden áthallatszott. A reggeli svédasztalos volt, ha elfogyott valami, nem pótolták, az alma- és narancslé vizezett volt. Egy pincérnek kellett kiszolgálnia kb 40 főt és ha nem sikerült időben letakarítania az asztalt, akkor a főnök rögtön lekezelően viselkedett vele, ahelyett, hogy beállt volna neki segíteni. A vacsora bőséges volt, viszont egyhangú, minden nap ugyan azokból lehetett választani, a de volt olyan is, mikor nem kaptuk meg a választott ételt. A pincérek egyébként nagyon kedvesek. A wellness rész egy vicc, egy jéghideg medencéből és egy túl sós vizű jakuzziból állt, ami kb 10-15 percig fújta a buborékokat, azután a pincérek jártak le mindig bekapcsolni. Távozásunkkor nem tudták megmondani, hogy mennyi előleget fizettünk nekik, valamint SZÉP kártyával szerettünk volna fizetni, és azt mondta a recepciós hölgy, hogy csak a szállás zsebből vonhatják le, mert már az ÁFÁ-ja, holott a visszaigazoló e-mailben az szerepelt, hogy mindegyik zsebből levonható az összeg. Hatalmas csalódás, nem ajánljuk senkinek, biztosan nem megyünk ide többet.
A képek nem felelnek meg a valóságnak. A szálloda faláról már eltávolították a négy csillagot. A képen levő hintaágy már az enyészeté,ugyanúgy,ahogy a fű is körülötte(ezt a területet meg lehetne csinálni parkolónak a derékig álló gaz helyett).
A parkolási lehetőség bár ingyenes,de nagyon rosszul megoldott:40 szobára jut 25 parkolóhely,de egymás mögött egy tujasor mellett a szálloda mögött szűkös helyen kényszerül megállni,miközben a tulajdonosok a luxus terepjáróikkal(Porsche) a szálloda előtti néhány helyet foglalják el. A fürdőszoba felszereltsége nagyon hiányos:a tartóban nincs tusfürdő,kétszeri kérésre is testápoló-mintát adtak,a wc-papír a tárolóban nem helyezhető el,így kénytelenek voltunk a földön tárolni. A szobába lépéskor minden alkalommal kellemetlen szag ütötte meg az orrunkat. A klíma hangos és csak egy fokozaton működik. Az asztal és a székek a szobában szétesnek, a "francia" ágy kerete magasabban van mint a matrac,ezért forduláskor akadályoz és zavar(2 ágy van összetolva). A szálloda közvetlen környezete igénytelen,rendetlen. A "Wellness" rész egy sós és zavaros színű pezsgőfürdő,egy jéghideg medence és két szaunából(melyet kérésre bekapcsolnak) áll. Az étkezéssel meg voltunk elégedve,személyzet kedves és igyekvő volt.
Nagyon jó hely olyan pároknak, családoknak akik csendességre vágynak . Mi kellemesen csalódtunk, a kiszolgálás jó, az étrend kiváló és bőséges . Nem bent van a város központban, tetszik a csendessége csak ajánlani tudom bárkinek, mi meg voltunk elégedve .
Csöndes, szép környezetben van a hotel. Hiányossága az étlap szük kinálata. Igaz, hogy érkezésünkkor szarvaspörkölt volt ebédre, ami igazán finom és különleges, de a többi napon ugyazok ismétlődtek. A svédasztalos reggeli azonban változatos és bőséges volt. Nagyon jó, hogy nem kellett kimenni a szállóból a fürdéshez, mert a jakuzzi egész nap rendelkezésünkre állt.