Egy idősebb úr, valószínüleg a tulaj azonnal átpasszolt minket egy fiatalembernek, aki mentette a menthetőt, igaz, elvileg korán érkeztünk a szállást csak 13. 00-kor vehettük volna át, mikor beletörődtünk és ballagtunk volna kifele észbe kaptak, hogy jaaa teljes ellátás akkor viszont mehetünk elfoglalni a szobát már most is. Hoztuk a csomagot, felvonóba beszálltunk, utazás közben ismertette a srác a ház szabályait, a szobához kísért. Étkezés, személyzet
Ebéd. A bácsi, aki valószínű a pincér lehetett nem volt egy kellemes ember. Elhadarta a wellnes étterem kínálatát: spagetti, gyros, sertés stroganov krokettel. A bőség zavarában hirtelen választani se tudtunk. Aztán jött a gyros. GYROS ? ? ? Hasonló ahhoz. Ízre nem volt olyan szörnyű, de a színeket nem szerette a szakács. . . . Ránk mordulva a pincér bácsi, elénk tett egy cetlicskét, amin X-elni kellett a vacsorát, a bőséges kínálatból. Újra bőség zavara :D volt 1 leves, főételből talán már 4 féle is volt, desszert 1. A tálalás, nos, otthon magamnak szebben kirakom a tányérra. . . . egyik este, kaptuk a vacsorát amit reggel be X-tünk a párommal. Én grillezet csirkecombot választottam borsós rizzsel (imádták a borsót 5 ételből 6-ban megtaláltuk). A párom bordát kapott aminek a tetején tejfel volt, amibe sikeresen beleért a tányérom amikor kihozta a pincér, észre is vette DE hát letette elénk, s közbe elmondta, hogy nem viszi vissza. Elvette az asztalunkról a szalvétát körbe törölte a tányért, hisz ha elviszi a konyhán is csak ezt csinálják vele. HŰHA! Azt tudni kell, hogy ételből semmi nem vész el, csak átalakul hol vacsorából lesz ebéd, hol fordítva. . . Reggeli, elfogyott a svédasztalról a rántotta. Kérdés a pincértől: hozzak ? Mondtuk, hogy igen, lehet. . . kérdése: mennyi tojást esznek meg ? :D
Tessék? Hát hozzon 4 tojásból akkor. . . . Maga a hotel
A szoba tágas, a paplan illatos. A matrac elhasznált, a padlószőnyeg, hát koszoska. . . Fürdőszoba felszereltsége megvolt, DE a hajszárító csak dísz a falon, ahogy a szappantartó is és a tamponos zacskó tárolója is ! A falak sem vastagok, hallottam a felettem lévő bácsit, hogy valószínű álmodhat már, kellemes volt a horkolására elaludni. Wellnes, 1 pezsgőfürdő, 1 úszómedence- amibe talán a jegesmedve elmenenne úszni. Szauna, edzőterem voltak, deee köszöntünk nem kértük, biztosan mi vagyunk túl igényesek a rendre. . . de ha nem ajándékutalvány lett volna, és később kell fizetni, akkor kb az ebéd után távozunk első nap. Mindenesetre, köszönjük az élményt, tény, hogy felejthetetlen volt !