, ittak, a másik végén egy-két magyar pár ült, csend, béke, rendelni lehet, étlap jön, kiszolgálás nem rossz, a választék sem kevés, van miből nézelődni. WC elfogadható állapotban van lent az alagsorban. Gombakrémlevest kértem, majd zúzapörköltet, azt ilyen helyeken jól készítik. Feleségem hagymás rostélyost. Nagyon kellemesen csalódtam a gombakrémlevesben, mert nem az volt, hanem remek gombaleves csipetkével, nagy tányér, jó volt enni. A zúzapörkölt is igazán jóféle volt! Nejem is meg volt elégedve az ő választásával. Az elég idegesítő volt, hogy az őszi legyek behúzódtak már és akárhogy hessegettük, hajtottuk őket, csak odaszálltak, kezemre, tányérra, evőeszközre. . . arról viszont az étterem nem tehet, hogy az ebéd felénél bejött egy nagyobb motoros banda, nagy hangon átrendezték az asztalokat, a pincér hiába mondta, hogy ezzel az összetologatással nem nyernek több helyett, a két összetolt asztal nagyobb része elveszik ülés szempontjából, A társaság vezére valami obszcén tréfákkal próbálta betölteni a teret, És azon is poénkodott, hogy hahaha, nyilván utálják a motorosokat,,, nos, hogy is mondjam. . . a világon mindent megtett, hogy tényleg utáljuk a motorosokat. De miért törvényszerű, hogy egy kb. 12 tagú motoros bandának két elemije legyen mindig összesen, meg 20-as IQ-ja? Vagy csak azt szeretnék, ha ennyi látszódna belőlük? Sajnálom. . . A németek gyorsan elmenekültek, mi is kapkodva végeztünk és integettem, hogy fizetek, viszont nem tudtam kimenni a motorosoktól, a pincérnek kellett rájuk szólni, szeretne a vendég távozni, de nem fér ki tőlük. . . De ezért nem az étteremre haragszom, az étterem mindent megtett, hogy ne érezzem rosszul magam. Jól ettünk, nem volt drága, szervízdíj benne van az árban, arra számítani kell, ha valaki errefelé lenne éhes, ne hagyja ki!