Az Édes Piros Desszertvilág évek óta szerepel különböző listákon, mint az egyik legjobb magyar cukrászda. 2021-ben jártam ott először, pazar sütiket kóstoltam. Akkor tél volt, nem gyönyörködhettem a gondozott, szépen kialakított kerti teraszban.
Ellentétben idén májusi látogatásommal, amikor nem kevés hezitálás után mert a sütik itt egytől egyig kívánatosak végül azt a citrom mousse mono-desszertet kértem, amivel reklámozzák magukat az utcájuk sarkán. Csúcs volt ez is, mint a többi. A sütik ára 1500 és 2000 forint között mozog, ami ebbe a minőségi szegmensben átlagos ár/érték arány. Szóba került a pultos hölggyel, hogy a szilvás papuccsal nyertek díjat, abból is kértem kettőt, jó volt, de katarzismentes. Egyértelmű 5 pont.