Az Ezüstfenyő Turistaszálló Ajkától nem messze, Halimbán várja az oda látogatókat. Osztálykirándulások, táborok és erdei iskolák remek helyszíne lehet, de a munkahelyi csapatépítő tréningek vagy családi, baráti összejövetelek otthonául is szolgálhat. A természetbarátokat és a kerékpárral érkezőket is szívesen fogadják.
Turistakategóriában nagyon jó a szállás. Tiszták a szobák. Több fürdőszoba. A nappaliban is jó sokan elfértünk. A konyha jól felszerelt. Egy helyi házaspártól (tulajdonos szervezésében) előre lehetett meleg ételeket rendelni akár 20 főre (finom házias ételek). Mivel a falu szélén volt, így lehetett "hangoskodni".
Nem messze a szállástól van egy múzeum, egy tájház (kemencés lángos! ) s egy nagyon jó kocsma. Bármikor szívesen visszamennék.