Tíznapos harkányi nyaralásunk alkalmával kipróbáltunk jó néhány fagylaltot. Ez a nagyon kedves kisváros egyik központi helyén, főúton, szállodák közt van. Hivogató első látásra: fapadok és fa asztalok vannak a kifeszített napvédők árnyékában, a járdát és az úttestet elválasztó virágos sáv között.
Ide lehet leülni, és nyugodtan elfogyasztani a fagyit (vagy mást, amit kértél), nem néznek ki, és nem is szolgálnak ki. Határozottan szeretem az ilyen helyet! A kiszolgálás gyors, az árak itt még nem súrolták a csillagos eget. Mindig van vevő, de még egy tízfős sor is szinte pillanatok alatt elfogy. A választék felülmúlja a képzeletet és a fogyasztó kapacitást is. Az adagok elég nagyok, az ízek finomak. Ajánlani tudom ezt a fagyizót is, egyike a kiváló harkányi fagyiknak.
Nagyon kedves, gyors kiszolgálás, finom és hatalmas adag fagyi. A külső asztalokhoz akár 1 gombóc fagyival is le lehet ülni és minden vendég után (ha az asztalt nem is használta) le törlik. Minden csikk után tisztára törlik a hamutartót.
Az Átrium Hotelben szálltunk meg, így nem lehetett nem észrevenni a fagyizót, mivel közvetlen a szálloda mellett található. Mellesleg milelőtt ide érkeztünk hírneve már megelőzte, Pesten hallottunk róla, csak jókat. Isteni a fagyi, bőséges választék. . . Aki szereti a fagyit kösse fel. . . Itt egy gömb 10dekát nyom.
:) Ár érték arányban szerintem verhetetlen (200ft). Kiszolgálás kitűnő, rugalmasan kezelik a felmerülő igényeket (kaptam 1gombóc helyett 2felet)kedves mosollyal megspékelve a hölgy részéről. Csak ajánlani tudom! ! !
A Platán hotel recepciósának ajánlására kerestük fel a cukrászdát. A fagylaltjuk messzemenően a legfinomabb! Hatalmas adagok és nagyon nagy választék. Kedves udvarias gyors kiszolgálás.Tisztaság mindenütt. Igazán megérdemli a kiváló hely címet.Azt a hírt hallottuk, hogy Pécsről is járnak ide fagyizni. Megértem Őket!
Ennek a szuper helynek még weboldala sincs, de állandóan tele van a fagyizó. Nem is csoda, hiszen akkora gömböket adnak, hogy 2-3 gömbnél többet lehetetlen megenni egyszerre, pedig nagyon finom. A felszolgálók is nagyon kedvesek, gyorsak, odafigyelnek a vendégekre. A kávé is finom, de ez elsősorban fagyizó.