Kiváló 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 7.
Egy kiadós fürdőzés után éhesen kerestünk 2 órakor helyet egy ebédhez. Így láttuk meg a Hellas éttermet. Épp egy nagyobb csoport távozott. Könnyen kaptunk helyet. Rögtön jött a felszolgáló hölgy. Segített az étel kiválasztásában. hatalmas adag májgombóc levest kaptunk. Így már csak egy adag másodikat kértünk. szerencsére, mert az is hatalmas volt. Jó ízű ételeket ettünk.
Hagymás rostélyos kértem, a marhahús cipőtalp vékony volt és nagyon kiszárítva. .Barátnőm ugyan ezt kérte, neki szép vastag rosés húst hoztak. Reklamálásom után hozták elvitelre 2 szelet cipőtalpat megint. Inkább ne adták volna oda.
Kedves felszolgálókkal találkoztunk. Finom ételeket sikerült választanunk. Többször étkeztünk itt, és minden étel kifogástalan volt. Hétvégén kellemes zenével fogadtak.
Kb mintha tettünk volna egy időutazást a rendszerváltás utáni idokbe. Szinte minden étel panirozott (vastagon) és hatalmas adag olajban sült mirelit burgonyával kínálják. A gluténmentes (legalábbis ami egy kicsit egészségesebb) oldalról aug. vége felé már semmit se lehetett rendelni. Egyébként...