Életem legszörnyűbb szálláshelye volt! Augusztus 18 tól 22. -ig voltunk a szálláson. Már amikor a szomszéd néni,aki megbízott gondnok ajtót nyitott,hogy beengedjen bennünket, már a dohos,állott levegőt megérezve rosszat sejtettem. Rögtön sírhatnékom támadt volna ha nem azon a napon van a névnapom.
Amerre a szem ellátott mindenütt pókháló,por és piszok. Előre látó voltam és vittem magammal Sanytol fertőtlenítőt,mindent átfújtam vele amihez csak hozzáérhettünk,csodákra volt képes a szer! Ágy kényelmetlen volt,mindennap hátfájással keltünk a párommal,tv csatorna nagyon kevés és azok sem egymás után következnek,internet viszont egyáltalán nincs ami a mai világban nem luxus. Az biztos,hogy soha többé nem megyek vissza.