A Delux szoba , hát nagyon koszos volt a szőnyeg, függöny cafatokra szakadva.A szálloda nagyon jó helyen van, de borzasztóan igénytelen a szállodában egész környezete belülről.
Standard szobatípust választottunk, és azt tapasztaltuk, hogy kellemetlen szag áradt a fürdőszobai lefolyókból. Tisztaság volt, de a szoba és a fürdőszoba berendezése eléggé elhasználódott, kopott volt. A hotel egyéb helyiségei sokkal igényesebb, hangulatosabb képet mutattak. A személyzet kedves és figyelmes volt.
A Baranya hotel pont a fürdővel szemközt van tehát kényelmesen a változatos reggeli után át ballaghatunk a fürdőbe .Még a lustábbaknak sem kell kilométereket gyalogolni .Harkány különben nagyon barátságos kis város kb 45-perc alatt be lehet barangolni.
1 Rossz hir:Szállodába érkezéskor már a hotel előtt sem lehet meg állni, mert a Harkányi parkoló hely-jegyszedők már elkérik a meg állásért is a jegyet pedig csak a hotelba szerettünk volna be menni be jelenkezni. 2 Rossz hir: Megérkezésünkor rögtön kérték a teljes összeg megfizetését,Más szállodában ez nem így működik szerintünk.
3 Nem igazán jó vélemény: Nem müködő lift . Szoba elfoglalása rendben meg történt, igaz hogy mikor ki mentünk az erkélyre sok poloskával találkozunk a meg volt dögölve , szerintem ezt össze lehetett volna sepregetni. A pincérek mogorva . és lekezelő viselkedés volt tapasztalható. Svédasztalos vacsora is hagyott némi kritikát. Reggeli ugyan az volt mindkét nap második napon szerintem az elöző napon maradt pék áru lett fel helyezve az asztalokra. Wellness részlegen a medencékről már sok helyen hullik a csempe a vízbe ,ez néha balesethez is vezethet majd. medencék hő foka is kritizálható wellness részlegen dolgozó hölgy mondta hogy rossz a kazánjuk és ezért nincs elég gőz amivel lehetne fűteni (vagy csak spórolni akartak)nem működött minden a wellnessben. Mi nem jövünk máskor és nem ajánlom senkinek sem
A visszatérő vendégként jártunk a Baranya Hotelben az "Őszi piknik" akciós hétvégén. A házassági évfordulónkat töltöttük itt. A szoba megfelelő volt, az ágy kényelmes. A wellness részleget könnyen meg lehet közelíteni a házon belül. Kár, hogy nem minden élményelem működik a medencetérben.
Az étkezési lehetőség is remek, a svédasztalos megoldás tökéletes. Az ételek változatosak, a hagyományos magyar konyha mellett az újszerű, egészséges ételek is megtalálhatóak. A drink bár a célnak megfelelő, a teraszon zenés est volt. A személyzet készséges, közvetlen.
Meg voltunk elégedve az étkeztetéssel,a személyzet nagyon aranyos volt. A szoba jó lett volna ,de olyan fekete gusztustalan foltos volt a padlószőnyeg,hogy még papucsba is meg gondolta az ember,hogy rá álljon. Sok helyen üdültünk már,de ez túl lőtt minden célon. A Baranya Hotelbe is voltunk már,azért mentünk vissza,de nem hiszem,hogy egyhamar el felejtjük ezt az élményt. Ez az 510 es szoba volt. Üdvözlettel Braunmüller Józsefné.
3 napot töltöttünk a szálloda régebbi épületében. A szoba elég retro, de nem okozott különösebb problémát, a célnak megfelelt,leszámítva a csatorna szagot a fürdőben. Első nap délután átmentünk a wellness részlegbe ahol sajnálattal vettük tudomásul hogy a medencékben hideg a víz, az ott tartózkodó vendégek elmondása szerint már napok óta.
A jakuzziban csak néhány fúvóka működött, a gőzkabin nem volt használható. Mivel a csomag tartalmazta az" őszi hangulatú szauna ceremóniákat és felöntéseket előzetes időpont egyeztetéssel", szerettük volna igénybe venni, de kiderült hogy a szállodában nincs szaunamester, és úgy gondolták hogy a vellness részleget felügyelő szobalányok fogják elvégezni ezt a feladatot, akiknek fogalmuk sem volt róla hogy egyáltalán mi is ez. Szerettük volna a masszás szolgáltatást (nem tartalmazta a csomag) igénybe venni, de ezek után már nem mertük mert feltételeztük hogy masszőr hiányában esetleg a karbantartót, vagy valami más alkalmazottat küldenek masszírozgatni. Reggel a kávézó -bár a feltüntetett 7 órai nyitás ellenére egyetlen reggel volt nyitva. A legfőbb oka hogy a Baranya szállót választottuk a wellness szolgáltatás volt, amiből szinte semmi nem teljesült, ezért kénytelenek voltunk ezt máshol igénybe venni, természetesen plusz pénzért. A kérdésemre hogy mivel tudják az elmaradt szolgáltatásokat kompenzálni választ sajnos nem kaptam, így csalódottan távoztunk. Nyilván többet nem mennék oda, és senkinek sem ajánlanám.
Szörnyű az egész szálloda! Alkalmazottak mogorvák, kimértek, nem segítőkészek! Szoba koszos, medencében a víz hideg, sok minden nem működik a wellnessben, étel íztelen és mindig ugyanaz! Kávé pocsék! ! Nincs semmi tájékoztatás semmiről! Zsúfolt étterem mert be van szorítva a svédasztal a fal mellé és így csak az egyik oldalról lehet megközelíteni! Sokat kell várni!
A Baranya Hotel Harkány az ajánlatban, és foglalásban írt minden szinten teljesítette az elvártakat. A szállás a három csillagos kiírásnak megfelelő színvonalú, a wellness teljesen jól használható, elfogadható. A szobákból alapvetően hiányzik a hűtő, de kérésre azonnal rendelkezésünkre bocsátották, kiválóan működött.
Az étkezéssel, és ahhoz kapcsolódó kiszolgálással semmi kifogásunk nem volt. A fogyasztási számla szobához kapcsolhatósága nem lenne rossz, jelenleg ez nem működött. A város viszont felkészületlen a nagyszámú vendéghez, a strand hétvégén nem győzi a beléptetést, esténként, délutánonként a városban nincs semmi program, ajánlott Pécs, Siklós, Mohács stb.
Pihenésre készültünk, rémálom lett mindkét éjszakánk,mivel a három napos Szüreti fesztivál belerondított. A rettenetes hangerejű nagyszínpad majdnem az ablakunk alatt dübörgött hajnali fél kettőig. Reggel 6-kor meg a zúgó utcai takarítógépek zajongtak. Ez nem a szálloda hibája, de,ha tudtunk volna előre erről a programról, nem ezt a szállást választjuk. A szállás egyébként jó volt.