A szálloda több épületből áll. A régebbiek szépen felújítva, az újabbakkal együtt harmonizálva egységesre színezett homlokzatokkal. Az épületrészek folyosókkal összekötve, így a belső közlekedés megoldható. Javasolhatom mindenkinek az Orchidea új épületet. Szép, jól felszerelt szobák, remek, tiszta wellness részleg.
A konyha kiváló, az ételek finomak. A személyzet szolgálatkész, kéréseinket azonnal teljesítették. Ár/érték arányban rendkívül jó szolgáltatást nyújt. Köszönjük!
A szállodai szoba viszonylag tiszta- bár 3 napig nem takarítottak, a szemetet sem vitték ki. Az étel finom volt és aránylag választékos, a személyzet hozzáállása maximális, kedvesek és segítőkészek. Olvasólámpa nem volt a szobában, csak egy mennyezeti, de kérésünkre rögtön hoztak. Az ő hozzáállásukon is múlt, hogy jól éreztük magunkat
Három kamasz gyermekemmel tölthettem kellemes napokat a Baranya Hotelben, ahol a szobáink nagyon kényelmesek, tiszták voltak. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges kínálattal elégítette ki mindenki igényeit. Köszönjük szépen a kellemes hétvégét!
Itt köszönöm meg ezt kellemes Húsvétot a szálloda személyzetének. . . Mindenki a maximumot nyújtotta a vendégeknek. . tiszta szobák. . kedves fogadtatás. . a konyha kiváló . . igazán házias ételek. . bőséges választék a kiszolgáló személyzet nagyon kedves szolgálatkész. . Remélem még többször el tudunk menni. .
jó éreztük magunkat,az ételek finomak voltak,a szállás elfogadható volt,az nem volt jó hogy a szállás külön volt a wellnesstől.Szakadó esőben köntösben kellet átmenni.
Jól éreztük magunkat a szállodában. Kellemesen töltöttük a húsvéti ünnepeket. A szoba kényelmes volt és tágas.Az ételek finomak voltak és bőséges választék volt.A személyzet kedves és figyelmes volt. Ide szívesen visszajönnénk legközelebb is.
Két éjszakát töltöttünk önöknél és mit ne mondjak tisztaság terén lenne mit fejlődni. A paflószőnyeg borzalmas piszkos és büdös a fürdőről nem is beszélve. A wellnes részleg jó de nagyon kicsi. Az étkezés viszont kiváló istenien főz a szakács.
Sajnos amikor oda értünk szembesültünk a ténnyel hogy egy kicsit vissza ugrottunk az időbe a szobát illetően :a személyzet a szobalányok akik mindent ellátnak le a kalappal :a recepciós hölgy modora hagy némi kivetni valót kezet foghat az étkező ajtóban álló ural aki 2 napig egy pólóban volt reggel este ugyan abban az ingben.
Ők egymásra találtak a recepcióssal. Az ágy kemény rajta aludni nem lehet a wc-csésze folyik a jakuzzi és a wellness részleg kicsi egy telt házas hétvégén a étkező és a kaja elmegy :a parkoló ha előbb érünk oda akkor van ha nem akkor parkolni csak a füves részen ahol tengelyig ér a sár: nyugalom az nincs csapkodják az ajtót reggel 6- este 9 ig rohangálnak a gyerekek a folyosón. A recepciós hőlgyel beszéltem hogy szeretnék egy másik szobát azt mondta hogy nincs húsvét vasárnap estétől adott volna egy szobát 6200 forintért:péntek 14-hétfö reggelig maradtunk volna de ma reggel elszakadt a cérnám és hazajöttünk a kutya nem kérdezett semmit miért jövünk haza mind ezért fizettem 40200 forintot. Soha többet oda .
"Három nap nyugalom" akció, keretében csodálatos napokat tölltöttünk a szállodában és mindennel megvoltunk tökéletesen elégedve. Ajánljuk mindenkinek a szállodát nyugodt szívvel. Köszönjük az ellátást két házaspár nevében tisztelettel T László.
2018. 03. 16-18. -a között voltunk itt. Többet vártunk a szállástól. Az Orhidea szárnyban voltunk, de csak a wellness volt plusz meg az erkély, nem volt arányba a plusz árral. Megágyazott pótágyat hagytak a szobában ami nem kellett így foglalta csak a helyet. A félpanzióba az ételek. . .
szerintem itt csak melegítik és nem itt készítik, ez meglátszik sokszor a kaján. Lehet rossz időszakban voltunk, de olyan lepukkantnak tűnt az egész. Ez vonatkozik sajnos a Gyógyfürdőre is! Így a wellness hétvége "hát, úgy elment". Kár, hogy ebédelési lehetőség sincs a Hotelben.