2013. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2013. június 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Gerincbetegségem kúrálása céljából voltam Harkányban, s ezért a szállás kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy az minél közelebb legyen a gyógyfürdőhöz. Ennek az igényemnek a Hotel Baranya maximális mértékben megfelelt. A személyzet előzékeny és udvarias volt, a karbantartótól az étterem főnökig. A hotel több épülete által körbezárt kert kifejezetten gyönyörű. Néhány kisebb hibát-hiányosságot megemlítenék:
A TV-n mindössze 12 állomást lehet fogni, ennek többsége idegen nyelvű, ami érthető a sok külföldi vendégre tekintettel. Azt azonban a 21. században elfogadhatatlannak tartom, hogy a két nagy kereskedelmi adón kívül egy közszolgálati (M1) csatorna fogható, s aki filmeket vagy politikai híreket - HírTV, ATV, stb - szeretne nézni az hoppon marad, esetleg kérésre a recepció átkapcsol a kért adóra, de a vendég nem tudja igénye szerint váltogatni a csatornákat.
A fürdőszoba ablaktalan, elszívó van, de ez nem elég ahhoz, hogy a törülközök megszáradjanak, ezért jobb híján az ágy végén tartottuk őket. Egyébként az ágynemű és a törölközők is patyolat tiszták.
Még van egy kényelmi ill. esztétikai hiba: a két székhez egy vele csaknem azonos magasságú dohányzó asztal van, tehát használata kényelmetlen. Szerencsésebb lenne a székek helyett kisméretű fotelokat betenni.
Szobánk a B. épület földszintjén volt, közvetlenül a bejárat mellett, a verandán viszont volt két ülőgarnitúra hamutállal, tehát több vendég feljogosítva érezte magát, hogy esténként ott dohányozzon, beszélgessen esetleg több órán keresztül, a füst és a nem egyszer hangos szó viszont beáramlott hozzánk. Sajnos a csoportosan érkező külföldi vendégek viselkedése sokszor az étteremben sem volt kultúráltnak mondható.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Park Hotel Harkany további értékelései
2022.11.18egyedül
Személyzet kissé unott, nem vendég-barát viselkedése, ez különösen a recepcióra jellemző. Többször jártam Harkányban, eddig ehhez hasonló "negatív" hozzáállást nem tapasztaltam. WIFI gyakorlatilag nincs, központi recepció előterében sem megbízható. Termálfürdő belépő a recepción nem...
2022.11.02barátokkal
A szálloda több épületből áll, mi az állítólag felújított, illetve nem olyan régen épülhetett D épületben voltunk. A padlószőnyegek a közös terekben, folyósókon, szobákban borzalmasan koszosak, hatalmas foltok rajtuk. Brrrrr. A frissen átvett szoba fürdőszobájában, a wc kefe tartójában fekália...
2022.11.02a párjával
Kb.húsz éve járjuk feleségemmel az ország wellnes szállodáit, de ilyen gyenge, igénytelen helyre nem emlékszem. Piszkos, gusztustalan bútorzat, fűtés, takarítás nem volt. Az étterembe hideg volt, csak jól felöltözve ülhettünk asztalhoz. Áporodott zsír szag terjengett. Unott kiszolgáló személyzet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány