Tv csatorna 5 db volt. nagyon kevés volt ! Ajánlom a száloda figyelmében a bővitést . mivel erre több vendég is panaszkodott A wellnes nagyon jó volt! Személyzet kedves, segitőkész! Étel bőséges és nagyon finomak! A superirol Szoba szép és tiszta volt! Összeséggében azt kaptuk ami hirdetésben is volt! Az az elégedetten távoztunk! Csak ajánlani tudjuk!
Tetszett a szálloda elhelyezkedése, közel a buszmegálló, sétáló főutca, piac. Kedves, udvarias személyzet, tisztaság, jó fűtés, wellness részleg du. 1-9-ig nyitva. Ellátás (reggeli, vacsora) kielégítő, tartalmas, lehetne néha főzelék is köretnek a krumpli, rizs mellett.
Ennél közelebb nem is lehetne a gyógyfürdő. A vacsorák nagyon finomak voltak, jól főznek, az étterem kicsit zsúfolt volt. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg kellemes, de néha itt is nagyon sokan voltak. Szombaton délután érkeztünk és a hotel előtt parkoltunk az autónkkal, nem tudtuk, hogy minden parkoló fizetős. Így az első nap meg is büntettek minket.
A szobában a bútorok kopottak, igen elhasználtak voltak, a függöny több helyen leszakadt, vasalatlan. A sötétítőfüggöny olyan kicsi volt, hogy képtelenség volt úgy behúzni, hogy az utcáról ne lehetett volna belátni. A fürdőszobában gusztustalanul kopott volt a zuhanytálca, a WC ülőkét nem lehetett teljesen felemelni hogy a kefét használni lehessen, ráülni csak bebicskázva lehetett olyan nagy volt mellette a mozsdókagyló.
A lefolyókból olyan mérhetetlen bűz áradt, hogy a szoba levegője csak állandó szellőztetéssel volt elviselhető, egyébként a folyósóra is áthatolt a bűz. Reggel 6 órakor a portánál a személyzet igen hangosan beszélgetett ami az emeletre is felhangzott. A wellnes részlegben is voltak hiányosságok, de ezt már nem kívánom leírni, így túl sok volt a negatív élmény.
Nagyon kedves, udvarias, segítőkész személyzet. Pontosan igaz a falukra kitett "legproblémamegoldóbb" Hotel szó. Rend, tisztaság volt minden területen. Tetszett a Hotelépületek és az Étterem közti összekötő folyosó is, amely szép élő virágokkal van díszítve. Csak ajánlani tudom minden pihenni vágyók részére. Köszönettel: Kati
Mindennel meg voltam elégedve egyetlen dolgot kivéve. A wellness részleg csak délután 1 órakor nyit amit nagyon későinek tartok. Elég sok helyen voltam már de általában 9-kor nyitott a wellness részleg és ez az idő amit várni kell nem igazán elég semmire. Ez volt az egyetlen negatívum mert az ellátás jó volt az ételek finomak voltak és bőségesen volt mindenből.
Maga a hotel tiszta,szoba is rendben volt az ággyal volt egy kis gond a matracot megfordították és az alsó része volt a fekvő felület nem értettük miért nyom itt ott a rugó így az első éjszaka borzasztó volt, másnap megfordítottuk a matracot és láss csodát már nem volt gond az ággyal, wellness az jó, délután 1-9 ig lehet használni, félpanziót kaptunk reggeli az rendben volt de a vacsora az borzalmas olyan iskolai mentás kb.
Nem bírtuk a lefoglalt 3 éjszakát eltölteni a szálláson. . . A szobában sötítő sem volt, és az utcai fény az arcunkba világított egész éjjel. Az ágy matraca nagyobb volt, mint az ágykeret. . . folyton le akart csúszni az ágyról. A füdőszobában nem votl WC kefe, a zuhanyfüggöny kisebb volt, mint a zuhanytálca, így ha zuhanyoztál, nem tudtad behúzni a függönyt.
Jeleztem a foglaláskor, illetve érkezéskor is az ételallergiát (glutén és tej), ennek ellenére a vacsoránál rizs volt az "ajánlott mentes étel", reggelinél pedig barna kenyeret ajánlottak, kérdemre, hogy az gluténmentes-e, közölték, hogy nem. . . A szállodát és szolgáltatásait nem ajánlom senkinek!
Ez a szálloda egy katasztrófa! Nagy jó indulattal egy 80-as évekbeli minőség! A fürdőszoba kritikàn aluli! Törött csempék, penészes fugàkkal! Wc-t alig lehetett lehúzni! A fűtőberendezés olyan hangos volt hogy lehetetlen volt tőle aludni! Az àgy rettenetesen kényelmetlen volt! Az udvaron éjjel nappal valami gép hangosan zakatolt!
Azt kaptuk, amit kináltak, a welness részleg nem működött, tudtuk igy nagyon elégedettek voltunk a szemben lévő ingyen jegyekkel látogatható gyógyfürdővel. A szoba helyi adottsága kiváló volt, azonban a fürdőben melegvízellátás nagyon rossz. A wc tisztaságán egy kis vizkőoldóval lehetne segiteni és máris más hatást keltene.
Sajnos a franciaágyon feküdni nagyon kényelmetlen a matracok elhasználódtak. A konyha megfelelő, az ételek izletesek. Az asztalon a fűszertartók feltöltése kifogásolható, só nem volt. Még egy apró megjegyzés: az asztalokon elvárható lenne a kis szeméttároló vödrök elhelyezése, ez ma már mindenhol működik. Összeségében mi jól éreztük magunkat.