2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 19.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Megérkezéskor a szállodába - röpke 3 órát utaztunk - 20 percet kellett várnunk a recepción, mert az illetékes úr - CSAK EGY RECEPCIÓS VAN KI- és BECSEKKOLÁSKOR IS!!! 4 csillagosban - egy másik vendéggel volt elfoglalva; türelmünket kérte, ami kezdett fogyni, mikor egy másik recepciós hölgy egyszer csak megjelent egy vázával kezében, benne száraz igénytelen, porfogó dekorációval és azzal volt elfoglalva, hogy minden szögből megnézze a vázát, hogy mutat jól a recepciós pulton (Hozzá teszem később a váza a minibár pulton kötött ki)Lassan ránk került a sor a becsekkolásnál, átvettük a szobakártyáinkat, majd közölte a recepciós úr, hogy a szállodában a nem őrzött - szinte nyitott, sorompós - parkoló fizetős: 510 Ft/nap! Annyit ért, hogy az út túloldalán is parkolhattunk volna a platán fa alatt...a szoba tiszta, ápolt, a franciágy nem ismert számukra, gurulós lábú, összetolható ágyas szobát kaptunk, a fürdőszobában a víznyomás kb. 40%-os, sőt mire a zuhanyzást befejeztem, már alig folyt a víz :(
MINIBÁR ÜRES!!!
A wellness részlegben körbe omladozik le a fal, igénytelen, dohos, penészes szag uralkodik.
Az éttermi rész a legkatasztrófább vagy inkább kritikán aluli. 4csillagos szállodában a köv. 2 azaz kettő főfogás volt minden este.
-Gombaleves = parikás forróvíz másnap Borsóleve: forróvíz egy üveg v konzervborsóval:(
-száraz karaj, száraz tésztával
-pulykatokány, bulgurral, marinált hal, cukkini karikával és egy lehelletnyi sajttal krumplipürével. EHETETLEN volt mind.
Tehát maradt vacsorára a jól bevállt margarinos kenyér!
Az ételkiszedő evőeszközöket, merőkanalakat 1982-es 20x20-as csempékre kell tenni!!! Könyörgöm, legalább egy kistányért tennének ki erre a célra.
Szőlő hazájának szomszédságában a gyümölcsöspulton olyan szőlőt kaptunk, hogy inkább ki sem tették volna, bornak még felhasználható az olyan. Javaslom a szállodaigazgatónak a gasztronómia megreformálását, mert ez gyalázatos. Pláne azért az árért, amennyit kérnek érte!
Ezek után megértettük, hogy tényleg elég egy recepciósnak helytállnia, hiszen nincs is vendég, aki folyton ki- be csekkolna a szállodából/ba.
Senkinek nem ajánlanám a helyet!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Dráva Hotel Thermal Resort további értékelései
2024.12.30a párjával
![]()
A szoba tiszta az ágy kényelmes volt. A személyzet kedves és segítőkész volt.Az étel finom,bőséges és választékos.A férjem gluténérzékeny számára külön biztosítottak pékárút.A wellness részleg kitűnő kikapcsolódást biztosított ottlétünk alatt.
2024.12.28a párjával
![]()
Nagyon tetszett ,mindennel elégedettek voltunk.Izgultunk,mivel nagyon sok negatív kommentet olvastam a hotelról ,viszont ennek cseréjében kellemesen csalódtunk....semmi nem igaz ès nem értjük,miért kell negativumokat rányomni valamire és valakire,ha az nem úgy van.Mi maximálisan elégedettek...
2024.12.27a párjával
![]()
A férjemtől kaptam születésnapomra /dec.24/ajándékba a 4nap/3 éjt a Hotel Dráva Resort Szállodába.A személyzet kedves és mosolygós volt. Az ételek bőségesek,finomak. Wellness részlegben a medence,a jakuzzi és a szaunák is nagyon jó kikapcsolódást biztosítottak.Kipihenve,feltőltödve érkeztünk...
A Dráva Hotel Thermal Resort legnépszerűbb csomagjai
Harkányi pihenőnapok félpanziós ellátással (1 éjtől)
Senior csomag- 65 év felett
Harkányi pihenőnapok reggelivel (1 éjtől)
Borpiknik a Harka legenda nyomában
Harkányi pihenőnapok teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
Október 23. - teljes előrefizetéssel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
82.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval