2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Igazság szerint a szállodába véletlenül foglaltunk helyet, de nem bántuk meg. Első benyomás, hogy gyermekbarát szálloda, ami viszont számunkra nem túl kedvező, mert mi pihenni, kikapcsolódni szeretünk egy wellness szállóban és nem a gyermekzsivajt, hisztit hallgatni, a pancsolásukat elviselni. Ennek ellenére ezzel nem volt gond, mert mint kiderült- szerencsére - a medence alkalmatlan a gyermekek gondtalan fürdőzésére a mélysége miatt, így a gyermekesek valószínűleg a fürdőbe tették át székhelyüket. A medencéhez kapcsolódik a két problémánk közül az egyik, mégpedig a víz szaga. A wc szagosító és dohos szag keveréke, amit nem igazán értettünk. Elképzelhető, hogy a klór helyett egy újfajta szert használnak, csak reméljük, hogy nem a rendszerben található penész szaga volt, ellenben elég irritáló. A következő gondunk az ágy matracának puhasága volt. Szerintünk az átlaghoz képest is túl puha. Képtelenség volt benne aludni, pihenni, mindketten egész éjjel forgolódtunk, hánykolódtunk, fájt a gerincünk. Természetesen ez mindenki számára más komfortot ad, de nekünk egy kissé elrontotta az éjszakáinkat. Ezzel a negatv résznek vége.
A szoba, a berendezések, a fürdőszoba, a klimatizálás kifogástalan.
Az étteremről, az ételek választékáról, - annak ellenére, hogy nem olyan széles, mint a bükki hotelben [moderálva - a szerk.]- színvonaláról, minőségéről csak szuperlatívuszokban tudok beszámolni. Elképesztően jó volt minden, pedig gourmandok, gyakorló főző emberek vagyunk mindannyian. Helyi alapanyagokból, kiválóan készített, tálalt ételek. Bravó!
A személyzetről túl sokat nem tudunk mondani, ami kommunikáció volt velük, az nem hagyott maga mögött kifogást.
Köszönjük Dráva Termál Hotel!
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Dráva Hotel Thermal Resort további értékelései
2024.12.30a párjával
![]()
A szoba tiszta az ágy kényelmes volt. A személyzet kedves és segítőkész volt.Az étel finom,bőséges és választékos.A férjem gluténérzékeny számára külön biztosítottak pékárút.A wellness részleg kitűnő kikapcsolódást biztosított ottlétünk alatt.
2024.12.28a párjával
![]()
Nagyon tetszett ,mindennel elégedettek voltunk.Izgultunk,mivel nagyon sok negatív kommentet olvastam a hotelról ,viszont ennek cseréjében kellemesen csalódtunk....semmi nem igaz ès nem értjük,miért kell negativumokat rányomni valamire és valakire,ha az nem úgy van.Mi maximálisan elégedettek...
2024.12.27a párjával
![]()
A férjemtől kaptam születésnapomra /dec.24/ajándékba a 4nap/3 éjt a Hotel Dráva Resort Szállodába.A személyzet kedves és mosolygós volt. Az ételek bőségesek,finomak. Wellness részlegben a medence,a jakuzzi és a szaunák is nagyon jó kikapcsolódást biztosítottak.Kipihenve,feltőltödve érkeztünk...
A Dráva Hotel Thermal Resort legnépszerűbb csomagjai
Harkányi pihenőnapok félpanziós ellátással (1 éjtől)
Senior csomag- 65 év felett
Harkányi pihenőnapok reggelivel (1 éjtől)
Borpiknik a Harka legenda nyomában
Harkányi pihenőnapok teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
Május 1. - teljes előrefizetéssel
Október 23. - teljes előrefizetéssel
Húsvét - teljes előrefizetéssel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
82.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval