2022. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. január 21.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Szallasgurun vettük a 2 napos felpanzios wellnessz üdülest a hotelbe. Igy utolag, valoszinünek tartjuk, hogy ezert kaptunk egy nem igazan 4 csillagos hotelre hasonlito szobat.
A szobaban az agy kenyelmes, jo matracokkal, de a parnak belülröl összecsomosodott, elhasznalodott, legocsobb gagyi minösegüek voltak, csak ugy lötyögtek a huzatban, aludni nem megfelelö.
A fürdöszöbaban a Wc karimat felhajtva, belül körben sarga, gusztustalan volt. A Wc papir a letezö legvekonyabb,legolcsobb minöseg. Latszik, hogy sporolni akarnak, de ezt nem egy 4 csillagosnak mondott szallodaban kellene.
A reggelinel es a vacsoranal is szinte csak mi voltunk a ferjemmel, ahogy hallottuk, összesen 10 vendeg volt . Ezert gondoljuk, hogy a tanyermelegitöt sem volt fontos bekapcsolni, a nyitaskor mar langyos/ hideg eteleket kifejezetten hideg tanyerokon kaptuk, igy semmi nem izlett szamunkra.
A kirakott sajttal 2 fajta - trapistanak neztem -es egy sima camembert sajt 2x2 cm- es haromszög darabokra vagva- mellette nehany szaritott gyümölcsismet minden a takarekossag jegyeben!
A wellnessz reszleg szep, tiszta, de a jakuzzi max. 3 embernek kenyelmes, de sem annak, sem a nagy medencenek igazabol nem volt kellemes meleg a hömerseklete.
Mintha egy teljesen mas szallodaban lettünk volna, mint ahogy az elöttünk ott jarok ertekeltek, dicsertek!
Igy az üdülesünk fenypontja volt, amikor haza indulhattunk.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Dráva Hotel Thermal Resort további értékelései
2025.02.25a párjával
![]()
A személyzet minden téren (recepció, étterem, wellness) nagyon kedves és segítőkész. A szoba kifogástalan. Mi ugyan nem vittük a gyerekeket, mert nászúton voltunk itt, de ők is nagyon élvezték volna, elég sok minden van a számukra is (játszótér, játszószoba, járgányok). A reggeli és a vacsora...
2024.12.30a párjával
![]()
A szoba tiszta az ágy kényelmes volt. A személyzet kedves és segítőkész volt.Az étel finom,bőséges és választékos.A férjem gluténérzékeny számára külön biztosítottak pékárút.A wellness részleg kitűnő kikapcsolódást biztosított ottlétünk alatt.
2024.12.28a párjával
![]()
Nagyon tetszett ,mindennel elégedettek voltunk.Izgultunk,mivel nagyon sok negatív kommentet olvastam a hotelról ,viszont ennek cseréjében kellemesen csalódtunk....semmi nem igaz ès nem értjük,miért kell negativumokat rányomni valamire és valakire,ha az nem úgy van.Mi maximálisan elégedettek...
A Dráva Hotel Thermal Resort legnépszerűbb csomagjai
Harkányi pihenőnapok félpanziós ellátással (1 éjtől)
Senior csomag- 65 év felett
Harkányi pihenőnapok reggelivel (1 éjtől)
Harkányi pihenőnapok teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Borpiknik a Harka legenda nyomában
Március 15. hétvége a Dráva Hotelben
Tavaszi szünet a Dráva Hotelben
Húsvéti hosszú hétvége a Dráva Hotelben
Anyák napi és Május 1. hosszú hétvége
Pünkösdi napok a Dráva Hotelben
Október 23. - teljes előrefizetéssel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
80.480 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval