Az új építésű Gere Apartmanház a híres fürdőváros, Harkány legújabb utcájában, a belváros mellett futó Szent István utcában található, kétpercnyi sétára a Strand- és Gyógyfürdő városi bejáratától, a Spar áruháztól, a fagyizóktól és az éttermektől.
Jól felszerelt, modern berendezésű, tiszta apartman segítőkész tulajdonosokkal. A szállás közel van a fürdőhöz, a Sparhoz és az éttermekhez. Az autó zárt udvarban parkolhat. Az apartman falait a tulajdonosnő egyedi, ízléses munkái díszítik.
Nagyszerű hétvégét + 1nap töltöttünk itt, nagyrészt vendéglátóinknak köszönhetően. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, és minden szükséges információt megkaptunk tőlük. Az mi apartmanunk - ahogy az összes többi is -, nagyon jól felszerelt, ízlésesen berendezett és patyolat tiszta.
Nagyon jó helyen van, egy igazán szép és csendes utcában, pár perc sétányira mindentől, amit szükséges vagy érdemes meglátogatni. Extra program volt számunkra az apartmanokat díszítő, a házi gazdasszony által készített festmények és mozaikképek -tárgyak megtekintése. Külön köszönet a művésznőnek a tárlatvezetésért. Köszönet az üdvözlő és búcsú ajándékért, és a vendégszeretetért.
Centrumban lévő, jól megközelíthető szálláshely, a tulajdonosok hozzáállása rugalmas, figyelmes. Az apartman tágas, nagyon jól felszerelt. Mivel tetőtéri, kicsit alacsonyabb belmagasságú, WC, zuhanyzó csak konyhán át közelíthető meg, ez kicsit kényelmetlen.
Busójárás után érkeztünk a Gere apartmanba,egy kis pihenésre. A szállásadók fia fogadott minket. Minden tökéletes volt,mind a szállás ,ami csendes,de a fürdőhöz közeli utcában helyezkedik el,mind a kedves fogadtatás. Nagyon jó választás volt,remélem máskor is visszatárunk még ide. Biztos,hogy ezt a szállást választjuk majd. Köszönjük,hogy itt lehettünk önöknél!
Tavasszal az itt jártam. hu jóvoltából nyertünk egy utat Harkányba, egyből a szívembe zártam ezt a kisvárost, Visszatértünk a családdal, de már a Gere Apartmanba. Kitűnő választás volt! A tulajdonosok közvetlenek, kedvesek, és látszik, hogy mindent úgy rendeztek be, ahol Ő maguk is jól éreznék magukat.
Apartman kellemesen lehűtve, bor a hűtőben, kedves környékismertetőt is kaptunk. Az apartman tágas, kellemes, minden megtalálható, amire szükség van akár hetekig tartó nyaralás során is! Nagyon jó helyen van, a fürdő nyári bejáratártól 2 percre, főúttól 1 percre, mégis csendes, kertvárosias a környezet! Szerintem minden nyárkezdésnél visszatérünk, mert Harkány is egyik kedvenc Magyarországi nyaralóvárosunk lett!
A szállás csendes utcában található pár perc sétára a fürdő bejáratától.Minden szükséges dologgal fel van szerelve ami a maximális kényelemhez szükséges.Boltok és vendéglők szintén nagyon közel vannak.A házigazdák barátságosak és segítőkészek,minden hasznos információt megkap tőlük a vendég.
3 éjszakát töltöttünk itt családi-baráti társasággal. Igényes, szép környezetben. A hálószobák kényelmesek, a konyha jól felszerelt, a nappali kényelmes. Az udvar valóban szép, a házigazdák korrektek, kedvesek. Ajánlom azoknak, akik nyugalomra, szép környezetre vágynak. Pontosan olyan minden, mint ami a leírásokban szerepel. Érdemes bejárni a környéket is!
A Gere apartman egy csodálatosan berendezett, kényelmes, igényes, kulturált, ízléses berendezett apartmanban, ahol volt szerencsénk pár kellemes napot eltöltenünk családostul. A vendéglátók nagyon figyelmesek, barátságosak, kiváló házigazdák. A szálláshelytől minden remekül megközelíthető, a fürdő sincs messze.
Nagyon szépen köszönünk mindent a tulajdonosoknak! Annyira jól éreztük magunkat,hogy fájó szívvel jöttünk onnan el!Ajánlanám mindenkinek,aki otthonosan akarja magát érezni,a szálláson!Szuper apartman,és nagyon közel is van a strandhoz!Nagyon aranyosak a Miklós bácsiék is,vagyis a tulajok!Érdemes őket,megismerni!