Augusztus elején voltunk a családdal négy teljes napig. Az érkezésünk napján, késve tudtunk csak elindulni, amit jeleztünk a szálloda felé. A Vacsora eltéve, frissen várt minket a szoba elfoglalása után, pedig már túl voltunk a tényleges vacsora időponton.
Mivel másfél éves gyermekkel mentünk, neki külön nem kértünk étkezést,(menüt) A Hotel ebben is nagyon figyelmes volt, kisfiunk kedvére készült is az azonnali finomság. A szobát is úgy kaptuk, hogy figyelembe vették a kisgyermeket,hűvösebb oldalon volt az erkélyes szobánk, és a wellnest is "soron kívül" használhattuk a picivel az extra 40C hőségben. Ellátás és személyzet, odafigyelés mindent felülmúlt! ! Köszönjük mégegyszer! !
Júliusban voltunk a Hotelben a barátnőmmel,teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel. A személyzet segítőkész, kedves,az étterem tágas, elegáns,külön értéke, hogy a szabadban lévő teraszon is lehet étkezni. A szoba tiszta volt. Bőséges ételválaszték,igényes kiszolgálás. Utolsó este élőzenés, bográcsos vacsora, kitűnő hangulat!
Augusztus végén jártam barátnőmmel a hotelban. Régebben is laktam már itt,de a felújítás óta sokkal jobb lett. Az apartman ahol laktunk kényelmes,tiszta, az étkezés kiváló,személyzet kedves,a szálló a legjobb helyen van,a fürdő közelsége miatt és minden elérhető távolságra van. szóval minden a legnagyobb rendben,ár érték arány nagyon jó. Visszatérünk.
Kuponnal 2éjszakás,félpanziós ellátást töltöttünk el a szállodában. Wellness részlegen töltöttük a legtöbb időt,amit teljesen kihasználtunk. Személyzettel maximálisan elégedettek voltunk,mint a Recepción,mint az ebédlőben. Megközelítése egyszerű. Központi helyen van. A szálloda a gyógyfürdő bejáratával szemben. Ha tehetjük máskor is igénybe vesszük.
A szálloda a gyógyfürdő bejáratával szemben, kb 100 méter távolságra van. A külső rész láthatóan lepusztult, felújitásra szorul, de a belső rész kifogástalan, szép és tiszta. A szobánk kellemesen meleg volt, minden működött. A félpanziós ellátás bőséges és izletes volt, bár a választék a SZOT üdülőkre emlékeztetett.