Karácsony a Xavinban

Hotel Xavin HarkányHotel Xavin Harkány a térképen

Kiváló 2015. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 10.
Az első közös karácsonyunkat a Xavin Hotelben töltöttük. Életem első wellness nyaralása karácsonykor. Jól döntöttünk, mikor ezt a szállodát néztük ki utazásunk helyszínének. Hogy miért is? Ennek több oka is van, ezt szeretném részletezni.
Pozitívumok:
1. Mivel ünnepi időszak volt, ezért délután kaptunk sütit és kávét ajándékba, ami isteni volt.
2. Karácsonykor, reggelinél adtak kis csokit.
3. Félpanzió során az ételek isteniek voltak. A választék bőséges. Megemlítenék párat: kacsacomb, lilakáposzta, különféle saláták, mandulával töltött rántotthús, sajttal töltött pulykamell, sütik és még naphosszat sorolhatnám, annyi volt.
4.Lehet igényelni a szállodában Harkány Cardot, ami kedvezményeket biztosít Harkányban. Érdemes kiváltani, előtte tájékozódni erről, mert külön nem fogják ezt felajánlani, ha nem szólsz (negatív).
5.A Pincérek nagyon kedvesek.
6. Trópusi élményzuhany számomra a trópusi vihar illúzióját varázsolta a kabinba.
7. Rendelkezik masszás résszel.
8. Ahhoz képest, hogy 4 csillagos, nem drága.
9. Van wifi.
10. Erkélyről csodás látvány tárul elénk.
11. Közel van a nagystrand.
12. Nem messze tőle van pizzériázó.
13. Harkányi piacot érdemes meglátogatni.

Negatívumok:
1. Wellness részleg női mosdójában nem volt világítás, már első nap. Amíg ott tartózkodtunk, ki sem tudták cserélni :D Kénytelen voltam a férfi wc-be menni, ott meg nem lehetett bezárni az ajtót.
2.A szobai fürdőszobában nincs külön szárító, ahol a fürdőruhát meg lehetne szárítani.
3.Sókabin használata nem ingyenes.
4. Masszás medence hideg volt, el is romlott. 2 napig javították.

Összeségében 10-ből 9-st adnék a szállodának mindent egybevetve. Remélem egyszer még eljutok ide a barátommal és a szüleimmel együtt :)
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (13)
Hotel Xavin Harkány - Medence/kertHotel Xavin Harkány - EgyébHotel Xavin Harkány - EgyébHotel Xavin Harkány - WellnessHotel Xavin Harkány - WellnessHotel Xavin Harkány - WellnessHotel Xavin Harkány - KörnyékHotel Xavin Harkány - VendéglátásHotel Xavin Harkány - VendéglátásHotel Xavin Harkány - Külső képHotel Xavin Harkány - VendéglátásHotel Xavin Harkány - VendéglátásHotel Xavin Harkány - Vendéglátás

Hotel Xavin további értékelései

2024.08.27a párjával
Ajanlom mindenkinek!A tisztasag mmindenhol,szemelyzet kedves segitokesz,az etelek finomak, jo kiszolgalas!
2024.01.02a párjával
Nagyon szép minden,a kiszolgálás gyors volt, kedves személyzet,szinte a városközpontban található, kisgyermekes családnak is megfelelő, csak ajánlani tudom
2023.11.13csoporttal
A wellnessben nem működtek a szaunák, nem volt bekapcsolva. A medence vize túlságosan hideg volt. A szobában nem volt fűtés és csak többszöri kérésre csinálták meg éjszakára. Egyszerre 50 poloskát porszívoztak össze (élők voltak) az amúgy sem túl tiszta szobából. Az ételek jók voltak.

A Hotel Xavin legnépszerűbb csomagjai

Harkány - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
44.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz