Jó 2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda igényes, szép kívül belül. Kényelmes szobák,nagy erkéllyel. Kedves személyzet. A svédasztalos étkezés minősége inkább a 3 csillagos szállodának felel meg, de bőséges volt. A wellness is kellemes volt, de nem túl nagy, több vendég esetén már zsúfolttá és élvezhetetlenné válik. A szálloda előtt szép park, és jó levegő a sok erdős fás terület miatt. A gyógyfürdő nagyon kellemes pihenést nyújt. Sok kirándulási lehetőség a közelben (pl. a Siklósi Vár, Villány, Pécs nevezetességei, túra a Mecsekben, sétahajózás a Dráván, kerékpártúra a környékben, átruccanás a horvátországi Alsómiholjác városba és ott az ősfás arborétum kerttel rendelkező Majláth gróf kastélyának megtekintése is élmény volt)
Nagyon szép minden,a kiszolgálás gyors volt, kedves személyzet,szinte a városközpontban található, kisgyermekes családnak is megfelelő, csak ajánlani tudom
A wellnessben nem működtek a szaunák, nem volt bekapcsolva. A medence vize túlságosan hideg volt. A szobában nem volt fűtés és csak többszöri kérésre csinálták meg éjszakára. Egyszerre 50 poloskát porszívoztak össze (élők voltak) az amúgy sem túl tiszta szobából. Az ételek jók voltak.