A kénes gyógyvizéről híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdőtől 5 perc sétára várja vendégeit a Paprika Vendégház. Öt jól felszerelt, kényelmes szobája a fürdőzésre érkezőknek és a környékbeli Siklóst, Villányt, Pécset felfedezni vágyóknak egyaránt ideális kiindulópont.
Családias hangulatú vendégház, barátságos, kedves személyzettel. A parkolás kicsit problémás, kevesebb a hely , mint amennyien autóval érkeznek. Az elhelyezkedése nagyon jó, csendes utca, de közel a központ. A tisztasága megfelelő, a szobák felszereltsége is, tv, hűtő, pici konyhahelyiséggel.
A személyzet kedves, a fűtés, tisztaság rendben. Gyalogló távolságra van a gyógyfürdőtől.Egyúttal másik nyaralási lehetőségről is tájékozódtunk.Az udvari parkolás is kényelmünket szolgálta.
Régóta terveztem ellátogatni Harkányba, nem csalódtam. Igazán kellemes és barátságos kis város, Pécs, Villány és Siklós közelsége sok látnivalót és programokat rejt, a harkányi fürdő is számos szolgáltatást kínál, a wellness-t mindenképp ajánlom kipróbálni. Az apartman családias jellegű, kényelmes szobákkal, kedves személyzettel. Összességében csak ajánlani tudom.
Harkányban a város perifériáján kertes házak között helyezkedik el ez a vendégház. Kis családi vállalkozás. A háziak pálinkát adtak vacsorához. Az étel nem volt túl sok, de ízletes volt. A vendégház kultúrált, kényelmes. Aki pár napot szeretne eltölteni, annak ideális. Sok helyre lehet kirándulni, megnézni a környéket, az arborétumot, a gyógyfürdőt.
Márciusban már jártam Harkányban, a Siesta Hotelben laktam. Most elég váratlanul kellett újra odautaznom. Így már nem kaptam szobát ott, hát az interneten kerestem, így találtam erre a helyre, így itt töltöttünk 4 éjszakát. Ami pozitívum: elég nagy szoba, az ágy megfelelő és be lehet állni a hátsó kertbe autóval.
Ami kevésbé tetszett: mosogatással kellett kezdeni, mert bár "mindennel felszerelt"-nek hirdetik az appartementet, ám amit találtunk, az mind ragadt. Kávéhoz először fazékban kellett vizet forralni (később kaptunk egy kis kancsófélét). És alig helyezkedtünk el, a következő feladat a WC-tartály megjavítása volt. Szerencsére ez sikerült. A zuhany előtt egy rémes függöny lóg, távolságot kell tartani tőle. Igazán azoknak ajánlom, akiknek elsőrendű szempont az olcsóság, mert valóban olcsó, de olyant is várjanak (azaz lepukkantat). A házon egyébként nagy tábla hirdeti, hogy "Eladó".
Pécsről érkeztem Harkányba, hamar megtaláltam a panziót. (Bár egy nagyobb megállító tábla hasznos lenne). A házigazdáék egy szívélyes házaspár, akik ott laknak. Érkezésemkor mindent megmutattak. Az autóval be tudtam állni az udvarra (ingyenes parkolás :-) ). A szobám hatalmas volt (egyedül voltam)! Tisztaság és meleg volt.
A házigazdától kaptam hasznos információkat (hova menjek vacsorázni, a fürdővel és a környékkel kapcsolatban is. ) Sajnos csak egy éjszakát töltöttem a panzióban, de nyáron már családdal jövünk vissza!
7815Harkány, Petőfi u. 6.
+36 72 580 137
Internet
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya
Parkolás info
Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)